Bekendtgørelse

Slå sammen
No announcement yet.

Mobildebat.dk Hjælp

Slå sammen

Her kan du finde svar på spørgsmål om hvordan bestyrelsen fungerer. Brug linkene eller søgefeltet nedenfor for at finde vej rundt.Her kan du finde svar på spørgsmål om hvordan bestyrelsen fungerer. Brug linkene eller søgefeltet nedenfor for at finde vej rundt.

Forums, Tråde and indlæg

Hvad er et opslagstavle til fællesskab?

Et community opslagstavle er et online diskussionssted. Det kaldes også nogle gange et 'bord' eller 'fora'. Det kan indeholde flere kategorier, der består af fora, emner og individuelle indlæg. Indholdet på et opslagstavle til fællesskabet oprettes ofte af brugerne eller medlemmerne af webstedet. De bruges til støtte, for at dele ideer eller til en række forskellige emner.

Hvordan er alt dette struktureret?

Opslagstavlen som helhed indeholder forskellige kategorier (brede fagområder), som selv indeholder fora (mere specifikke emneområder), der indeholder emner (samtaler eller diskussioner), der består af individuelle indlæg (hvor en bruger skriver noget) .

Hovedsiden på fællesskabssiden indeholder en liste over kategorier og fora, med grundlæggende statistikker for hver - herunder antallet af emner og indlæg, og hvilket medlem postede den seneste meddelelse. Dette kan erstattes med en aktivitetsstrøm, der viser en strøm af de seneste indlæg, billeder og andre elementer, der deles.

Hvordan finder jeg mig rundt?

Når du klikker på et forums navn, bliver du taget til listen over emner, den indeholder. Et emne er en samtale mellem medlemmer eller gæster. Hvert emne starter som et enkelt indlæg og vokser som svar og kommentarer tilføjes af forskellige brugere.

For at starte et nyt emne skal du blot klikke på knappen + Ny emne (du har muligvis brug for de rigtige tilladelser til at gøre dette).

Tråd kan opstilles på mange forskellige måder. Standarden er at have emnet med den seneste aktivitet øverst. Men du kan nemt ændre denne bestilling, for eksempel for at få emnet med de fleste indlæg øverst. Du skal blot klikke på filtermenuen øverst til højre på emnelisten. Filtermenuen giver dig de muligheder, du har brug for til at sortere den aktuelle side

Flersidevisninger

Når der er flere emner at vise, end det passer til en enkelt side, kan du muligvis se boksen "Side", som indeholder sidetal. Dette indikerer, at listen over emner er blevet splittet over to eller flere sider. Denne metode til opsplitning af lister over varer over mange sider bruges i hele samfundet.

Hvad er fastsatte emner?

'Fastsatte' emner er emner bestemt til at være vigtige af moderatorer eller administratorer. De er altid øverst på emnelisten og forbliver "fast" til toppen af gruppen, selvom de ikke har haft nogen indlæg for nylig. Deres formål er at holde vigtige oplysninger synlige og tilgængelige til enhver tid.

Hvordan læser jeg et emne?

For at læse et emne skal du klikke på titlen. Hvert indlæg i et emne er oprettet af et medlem eller en gæst. Du får vist nogle korte oplysninger om det medlem, der har oprettet emnet til venstre for meddelsen.

For at sende et svar på et eksisterende emne skal du klikke på knappen Svar . Hvis denne knap ikke vises, kan det betyde, at du ikke er logget ind som medlem, eller at du ikke har tilladelse til at svare, eller at emnet er blevet lukket for nye svar.

Der vil også være en svarboks nederst på siden. Her kan du hurtigt indtaste et svar. Hvis du klikker på linket Citat på et svar, bliver indholdet af det pågældende indlæg automatisk tilføjet til feltet Svar til dig. Hvis du klikker på Citat på flere indlæg, kan du multi-citere disse indlæg i et enkelt svar.

Hvordan finder jeg ud af mere om medlemmer?

Hvis du vil se oplysninger om et bestemt medlem, skal du klikke på brugernavnet. Dette fører dig til deres offentlige profilside.

Hvad er navigationslinjen?

Navigeringslinjen øverst på hver side har links, der hjælper dig med at bevæge dig rundt. Et 'breadcrumb' område øverst til venstre viser hvor du er nu. En formular til højre giver dig mulighed for hurtigt at logge ind. Dette tillader hurtig bevægelse fra et afsnit af webstedet til det andet.

Kan jeg ændre måden, som forummet ser ud?

Du kan muligvis ændre forummets stil ved at bruge stilskifteren nederst til venstre på siden. Dette giver dig mulighed for at vælge forskellige stilarter, som ændrer farveplan og udseende af fællesskabet. Hvis denne valgmulighed ikke vises, kan stilen ikke indstilles.

Arbejder...
X