Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

E-Sim

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • E-Sim

    Kan det passe at 3 er det eneste selskab der vil understøtte esim ? nogen som ved om andre på vej ?

  • #2
    Ja.. Telia er ligeglade og det er yousee også.. Det er op af bakke

    Sendt fra min H8266 med Tapatalk

    Kommenter


    • #3
      Recorder skrev at YouSee og TELMORE er på vej, men intet om dato. Telenor skulle også være på vej. 3 er de eneste der pt. kan.
      iPhone 8 64GB Black

      Kommenter


      • #4
        De er jo alle på vej.. Et eller andet sted hen.... Muhahaha

        Sendt fra min H8266 med Tapatalk

        Kommenter


        • #5
          Originally posted by qark6 View Post
          De er jo alle på vej..
          True dat...
          iPhone 8 64GB Black

          Kommenter


          • #6
            Originally posted by CyberOpz View Post
            Recorder skrev at YouSee og TELMORE er på vej, men intet om dato. Telenor skulle også være på vej. 3 er de eneste der pt. kan.
            YouSee er ikke på vej. Har netop talt med dem, og efter jeg bad dem undersøge det ordentligt er svaret det samme. Så det er til at blive tosset over hvis de bare sniksnakker og så får det om en måned. Jeg vil nemlig have et ur serie 4, og totalt dumt at købe uden hvis nu det kommer.

            Kommenter


            • #7
              Originally posted by Supermule View Post
              Så det er til at blive tosset over hvis de bare sniksnakker og så får det om en måned.
              Jeg føler mig helt overbevist om, at ingen teleselskaber vil melde noget ud før end det er klart. Journalister mv. kan have lejlighed til at få information omkring kommende produkter. Bedste eksempel på dette er vel VoLTE. TDC er citeret for at ville lancerer i både '15, '16 og '17...

              iPhone 8 64GB Black

              Kommenter


              • #8
                Jeg var lige inde og læse brugeropslag på TELMOREs facebook side. Det seneste døgn har de tre gange bekræftet, at de arbejder på eSIM til både Apple Watch og Galaxy watch. De kan dog ikke nævne noget om lanceringsdato...
                iPhone 8 64GB Black

                Kommenter


                • #9
                  .. og "3" understøtter kun esim på Apple Watch. På Facebook kan man læse, at "3" forventer at understøtte esim på Galaxy Watch "i den kommende fremtid"!
                  Det er da godt, de ikke understøtter det i den fremtid, der allerede har været her :D

                  Kommenter


                  • #10
                    Originally posted by CyberOpz View Post
                    Jeg var lige inde og læse brugeropslag på TELMOREs facebook side. Det seneste døgn har de tre gange bekræftet, at de arbejder på eSIM til både Apple Watch og Galaxy watch. De kan dog ikke nævne noget om lanceringsdato...
                    Du kan kigge i dit eget eksempel med volte om hvor meget du kan bruge det til

                    Kommenter


                    • #11
                      Originally posted by dieseldk View Post
                      Du kan kigge i dit eget eksempel med volte om hvor meget du kan bruge det til
                      Igen. True dat :)

                      iPhone 8 64GB Black

                      Kommenter

                      Arbejder...
                      X