Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Afløser til SGS6?

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Afløser til SGS6?

    Hejsa,
    Jeg står og skal have ny mobil, da min gode gamle SGS6 desværre er blevet træt efter 2 års tro tjeneste. Batteriet er mere end udbrændt!

    Jeg synes det er svært at finde en afløser til den da jeg ikke er fan af Samsung buede skærme..
    Faktisk kan jeg stadigvæk godt lide designet på SGS7 eller Samsungs A5 fra 2017. Men går ud fra at folk nok vil fraråde at købe de to pga. alder, tiden de har været på markedet. Eller kan de stadigvæk bruges?
    skal man virkelig over og have Huawei for at få en flad skærm?

    Mine krav er egentlig få. :)
    En skærm på under 6” (helst under 5,8” også.)
    Godt batteri
    Det famøse jackstik
    Power, der må gerne noget power i telefonen, men ikke nødvendigvis toppen af poppen.
    - Findes denne mobil? :)

  • #2
    Jeg ved godt at skærmen er i den store ende i forhold til hvad du vil have, men jeg bliver mød til at sige Oneplus 6. Den har det hele og er svine hurtig...

    Gik selv fra S7 til Oneplus 6 og har ikke set mig tilbage siden.

    Frank
    Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
    backup mobil : iPhone SE

    Kommenter


    • #3
      Originally posted by fwrb4 View Post
      Jeg ved godt at skærmen er i den store ende i forhold til hvad du vil have, men jeg bliver mød til at sige Oneplus 6. Den har det hele og er svine hurtig...

      Gik selv fra S7 til Oneplus 6 og har ikke set mig tilbage siden.

      Frank
      Jeg har godt kigget på og må indrømme at den er sgu lækker! :) Jeg ville bare super gerne have den i den hvide udgave, men den er jo fjernet rigtig mange steder fra pga. 6T. Nogen bud på hvor den kan købes og til en god pris også? ;)

      Hvilken farve har du og hvor mange GB?

      Kommenter


      • #4
        Originally posted by Conniie View Post

        Jeg har godt kigget på og må indrømme at den er sgu lækker! :) Jeg ville bare super gerne have den i den hvide udgave, men den er jo fjernet rigtig mange steder fra pga. 6T. Nogen bud på hvor den kan købes og til en god pris også? ;)

        Hvilken farve har du og hvor mange GB?
        Jeg har mirror Black og 128 GB.

        Den hvide fåes hos prishop. Kan dog se den hvide holder prisen, desværre. De andre varianter koster ca 200 kr mindre.

        Frank
        Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
        backup mobil : iPhone SE

        Kommenter


        • #5
          Originally posted by fwrb4 View Post

          Jeg har mirror Black og 128 GB.

          Den hvide fåes hos prishop. Kan dog se den hvide holder prisen, desværre. De andre varianter koster ca 200 kr mindre.
          Jeg kan se Callme har den i mat sort og rød til 3720 kr. (Prisen er uden binding)
          Holder farverne godt? Her tænker jeg på om de nemt bliver ridset? Det er en af grundene til jeg altid har valgt hvid eller sølv. :)

          Kommenter


          • #6
            Jeg synes min 6'er nemt har fået ridser..

            Men der følger et gennemsigtigt cover med i salgsæsken


            Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk

            OnePlus One Onyx Black - iPad Mini (Black) - Lenovo U330 Touch - Er på whitelisten (11 +'er)

            Kommenter


            • #7
              Indlæg slettet af MOD.

              Køb/salg skal foregå i køb & salg forummet eller PB.

              /MOD
              Last edited by fwrb4; 3 uger siden.

              Kommenter


              • #8
                Originally posted by MrBlom View Post
                Jeg synes min 6'er nemt har fået ridser..

                Men der følger et gennemsigtigt cover med i salgsæsken.
                Ja det er lidt en skam at den hvide udgave er knap så nemt at få fat i.
                Men så må jeg jo bare tage den i en mat sort udgave.

                Kommenter


                • #9
                  Tjek køb/salg forummet

                  Kommenter


                  • #10
                    Originally posted by Tacconi View Post
                    Tjek køb/salg forummet
                    Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener? Hvad skal jeg kigge efter derinde?

                    Kommenter


                    • #11
                      Jeg har en S7 med tilbehør til salg derinde

                      Kommenter


                      • #12
                        Lige et spm. mht. forskel på Oneplus 6 og 6T. Kan det godt passe at 6T har OIS, hvor 6 ikke har?

                        Kommenter


                        • #13
                          Originally posted by Conniie View Post
                          Lige et spm. mht. forskel på Oneplus 6 og 6T. Kan det godt passe at 6T har OIS, hvor 6 ikke har?
                          Både 6 & 6T har OIS og EIS.

                          Frank
                          Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
                          backup mobil : iPhone SE

                          Kommenter


                          • #14
                            Originally posted by fwrb4 View Post

                            Både 6 & 6T har OIS og EIS.

                            Frank
                            Okay, synes bare jeg havde læst det kun var 6T der havde det. Men fedt! Er der så noget specifikt der taler for at tage 6T fremfor 6? Jeg kan godt lide jackstikket og at den har fysisk fingertryks læser.

                            Kommenter


                            • #15
                              Originally posted by Conniie View Post

                              Okay, synes bare jeg havde læst det kun var 6T der havde det. Men fedt! Er der så noget specifikt der taler for at tage 6T fremfor 6? Jeg kan godt lide jackstikket og at den har fysisk fingertryks læser.
                              Hvis det er jackstik og fysisk fingertryk knap du vægter højt, så er det 6’eren du skal tage, da 6T ikke har den slags. Hvis det ikke er noget issue så køb 6T alene af den grund at den er nyere.

                              Selv beholder jeg min 6’er da der ikke er nyt nok der retfærdiggør at opgradere fra 6’eren.

                              Frank
                              Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
                              backup mobil : iPhone SE

                              Kommenter

                              Arbejder...
                              X