Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Single band, dual band, osv. - hvad er forskellen?

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Single band, dual band, osv. - hvad er forskellen?

    Hej

    Jeg overvejer at købe en billig telefon til et nummer jeg bruger meget sjældent.

    Jeg har fundet en SERVO V8240 som jeg overvejer at købe. Den er imidlertid angivet som værende en "single band" telefon. Hvad betyder det? Og vil den virke i Danmark?



  • #2
    Ser lige, at der også står følgende ved telefonen:
    • 2G: GSM 850/900/1800/1900

    Det betyder vel, at den understøtter både 900 MHz og 1900 MHz og det svarer vel til dual-band og netop det område der bruges i EU?
    Dermed bør telefonen vel virke i Danmark.
    eller hvad?

    Kommenter


    • #3
      Originally posted by thomasdn View Post
      Ser lige, at der også står følgende ved telefonen:
      • 2G: GSM 850/900/1800/1900

      Det betyder vel, at den understøtter både 900 MHz og 1900 MHz og det svarer vel til dual-band og netop det område der bruges i EU?
      Dermed bør telefonen vel virke i Danmark.
      eller hvad?
      Ja det ser fint ud.

      Ellers er der flere steder i DK hvor man kan få den type mobiler til under 100 kr.

      Men ud over det vil den virke fint i Danmark den mobil du har fundet.

      Frank
      Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

      Kommenter


      • #4
        Originally posted by fwrb4 View Post
        Ja det ser fint ud.

        Ellers er der flere steder i DK hvor man kan få den type mobiler til under 100 kr.

        Men ud over det vil den virke fint i Danmark den mobil du har fundet.

        Frank

        Tak for det. Hvor i DK kan man få den type mobiler til under 100 kr? Jeg synes nemlig ikke rigtigt jeg har kunne finde andet end f.eks. Doro Easy Phone og de koster noget mere.

        Kommenter


        • #5
          Originally posted by thomasdn View Post


          Tak for det. Hvor i DK kan man få den type mobiler til under 100 kr? Jeg synes nemlig ikke rigtigt jeg har kunne finde andet end f.eks. Doro Easy Phone og de koster noget mere.
          Et hurtigt eksempel

          https://www.elgiganten.dk/product/mo...m-mobiltelefon

          Frank
          Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

          Kommenter


          • #6
            Originally posted by fwrb4 View Post
            Wow! Den havde jeg ikke set før.
            Det er godt nok billigt. Det ligner umiddelbart samme telefon. Mon ikke indmaden er stort set den samme. Den har også dual sim denne her.

            Kommenter


            • #7
              Originally posted by fwrb4 View Post
              Har du nogen erfaringer med denne telefon?

              Kommenter


              • #8
                Originally posted by thomasdn View Post

                Har du nogen erfaringer med denne telefon?
                Nej det har jeg ikke. Fandt den fordi den var billigt.

                Bruger selv Nokia til det nr som jeg selv sjældent bruger.

                De koster så lidt mere..

                Frank
                Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

                Kommenter


                • #9
                  Originally posted by fwrb4 View Post
                  Nej det har jeg ikke. Fandt den fordi den var billigt.

                  Bruger selv Nokia til det nr som jeg selv sjældent bruger.

                  De koster så lidt mere..

                  Frank
                  Hvilke billige nokia vil du anbefale?

                  Kommenter


                  • #10
                    Originally posted by thomasdn View Post

                    Hvilke billige nokia vil du anbefale?
                    Nokia 3310. Har den ikke selv, men kender flere der har den og de er glade for dem.

                    Bruger selv en Nokia 6700 C, men skiftet til 3310 når den ikke kan mere.

                    Frank
                    Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

                    Kommenter


                    • #11
                      Originally posted by fwrb4 View Post

                      Nokia 3310. Har den ikke selv, men kender flere der har den og de er glade for dem.

                      Bruger selv en Nokia 6700 C, men skiftet til 3310 når den ikke kan mere.

                      Frank
                      OK. Den vil jeg overveje. Den koster dog ca. en plovmand. Det kan jeg få 5 af de andre for, så jeg synes, det er lidt i overkanten...

                      Kommenter


                      • #12
                        Originally posted by thomasdn View Post

                        OK. Den vil jeg overveje. Den koster dog ca. en plovmand. Det kan jeg få 5 af de andre for, så jeg synes, det er lidt i overkanten...
                        Klart og hvis du stort set ikke skal bruge den, så er 500 kr nok lige i overkanten, det kan jeg godt se.

                        Frank
                        Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

                        Kommenter

                        Arbejder...
                        X