Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Skærm virker ikke

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Skærm virker ikke

    Hej Jeg har det seneste halve år haft en Huawei Mate 10 lite- telefon, som jeg er meget glad for. Desværre var jeg for nogle dage siden et fjols, da jeg tabte telefonen i vandet under en kanotur. Telefonen var de første timer efter " ulykken" umulig at få liv i, men efter nogle timer til tørring, virkede den igen. Den fik lov at ligge i yderligere et døgns tid i nogle ris ( som mange eksperter mener kan hjælpe), og da jeg efterfølgende startede telefonen, var den så god som ny. Den havde ingen problemer overhovedet, men efter et halv dag, virkede skærmen pludselig ikke. Og sådan er det stadig, selvom den har fået lov at ligge yderligere et døgn til tørre.
    Jeg kan fint få lys og liv i skærmen, men jeg kan ikke trykke på noget som helst. Det er altså Touch-funktionen som er i stykker.
    Er der nogen, der har en idé til hvad jeg kan gøre. Er telefonen død, skal jeg sende den til reparation eller skal jeg lade den tørre ydereligere?

    Håber på svar
    På forhånd tak!

    /Anders

  • #2
    Den kan lige nu fås til under 1500,-kr så Jeg syntes du skal afskrive den. Du har mistet garantien og det er ikke til at vide hvor meget indmad der har eller vil tage skade..

    Kommenter


    • #3
      Cbb har tilbud lige nu. https://www.cbb.dk/shop/mobiltelefon...10-Lite-Grey_1

      Hvis du kan forbinde den med USB og tage backup af billeder osv. ville jeg også overveje at købe en ny. Elektronik kan tåle meget vand hvis det er slukket. Men man har jo ikke så mange muligheder for at hive batteriet ud af en moderne telefon. Hvornår det næste fejler på den er lidt et gamble hvis du ofrer en ny skærm.

      Kommenter


      • #4
        Telefonen får lidt yderligere tid i ris. Hvis ikke det hjælper, må jeg jo købe en ny :(


        Tak for svar

        Kommenter


        • #5
          Tjekkede lige priser hos mytrendyphone. Måske andre er billigere. En skærm koster 500 kr. 700 med montering. Hvis du vælger at købe ny skal du jo huske den gamle stadig har værdi. Du kan måske sælge den for 500 på dba. En der har lyst til at rode med den vil nok gerne give lidt for den. Hvis prisen for at reparere den du har og udskiftning til en ny var den samme ville jeg helt klart vælge at komme videre :)

          Du kan Google om otg kabel virker på huawei. Det er et USB stik du sætter i og så kan du tilslutte en USB mus og på den måde betjene den. Til backup af alt og evt. nulstilling før salg eller reparation.

          Kommenter

          Arbejder...
          X