Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

****— Tilbudstråden for 2018 — ****

Slå sammen
Dette er en fastgjort tråd
X
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • #16
    Fullrate har en Huawei P Smart til 99 kr. ved oprettelse af et 15 timer tale / 35GB data (6GB EU) til 149 kr./mnd. - Mindstepris 993 kr. da der er 6 mnd. binding.

    Hvis man benytter en af de tre nedenstående gavekortskoder får man 99 kr. rabat og den samlede pris kommer ned i 894 kr. for en mobil og et halvt års abb. hvilket er et meget stærkt tilbud, i hvert fald efter min mening - jeg har lige slået til Dog uden tip en ven rabatten.

    https://www.fullrate.dk/tip
    PJSB3R4P
    JS2QFZG
    WEPH9SLA
    Nuværende telefon Nexux 5x.
    Mathiasdk på blogspot

    Kommenter


    • #17
      Originally posted by apollo14dk
      IPhone x hos Elgiganten til 2999kr
      Dit billede er umuligt at tyde, men lyder for godt til at være sandt.

      Kommenter


      • #18
        Originally posted by apollo14dk
        IPhone x hos Elgiganten til 2999kr
        https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c440f7127.png

        Fandt dette svar på facebook



        Sent from my iPhone using Tapatalk

        Kommenter


        • #19
          Originally posted by qark6 View Post

          https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c440f7127.png

          Fandt dette svar på facebook



          Sent from my iPhone using Tapatalk
          Ja, det var også hvad jeg tænkte

          Kommenter


          • #20
            Originally posted by qark6 View Post

            https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c440f7127.png

            Fandt dette svar på facebook



            Sent from my iPhone using Tapatalk
            Hehe det er ikke godt, så det bare lige, og fik ikke trykket på linket, så havde jeg opdaget det. Sletter det med det samme.
            Full time Can. El. ikke mere med hang til Æble devices - iPhone 7 - iPad Pro - Surface Pro 3

            Kommenter


            • #21

              Huawei P20 Pro til 4127.- hos callme er vel et ganske fornuftigt bud.
              https://www.callme.dk/shop/huawei/huawei-p20-pro/

              Kommenter


              • #22
                25% på alt originalt Apple tilbehør hos Elgiganten - fx til de nye iPhones - men også til iPads, Apple Watch og Macs.

                https://www.elgiganten.dk/cms/apple-...behor-kampagne
                iPhone 7 Plus

                Kommenter


                • #23
                  Hos CallMe sælger man nu en Galaxy S9 Plus til 4.666,- (Samlet pris)

                  https://www.callme.dk/shop/samsung/s...alaxy-s9-plus/

                  Kommenter


                  • #24
                    Hos Bilka kan man købe en iPhone 8 64GB til 4399 kr.
                    - Den er udsolgt online, men er til at finde i 18 Bilka butikker.

                    Kommenter


                    • #25
                      CBB sælger Huawei P20 Pro for 3999kr.

                      https://www.cbb.dk/shop/mobiltelefon...-P20-Pro-Black

                      Kommenter


                      • #26
                        Hmm - kom til at trykke på et skummelt link til noget hangouts, der vist ikke var hangouts for et øjeblik siden...
                        - opslaget er slettet nu...
                        Opdagede nogen, hvad det handlede om - mon man skal være nervøs?
                        At turde er at miste fodfæste for en stund,
                        ikke at turde er at miste sig selv.

                        DaddyB

                        Kommenter


                        • #27
                          Originally posted by DaddyB View Post
                          Hmm - kom til at trykke på et skummelt link til noget hangouts, der vist ikke var hangouts for et øjeblik siden...
                          - opslaget er slettet nu...
                          Opdagede nogen, hvad det handlede om - mon man skal være nervøs?
                          Opslaget blev slettet da det ikke har relevans i tilbudstråden. Og det ene link så noget mystisk ud.

                          Svar på dette indlæg skal foregå i fri debat.

                          /MOD
                          Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
                          backup mobil : iPhone SE

                          Kommenter


                          • #28
                            Til jer der ikke har set det Crazy pris https://www.callme.dk/shop/samsung/s...ht-black/64-gb
                            Oneplus 3T 64GB gunmetal

                            Kommenter

                            Arbejder...
                            X