Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Feedback på hjemmeside https://castorolie.dk om naturlige olier

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Feedback på hjemmeside https://castorolie.dk om naturlige olier

    Hej allesammen

    Vedrørende hjemmesiden Castorolie.dk

    Jeg er ved at arbejde med hjemmesiden https://castorolie.dk/, der skriver om forskellige helseprodukter der sælges hos forskellige helsebutikker. Primært drejer det sig om naturlige olier til hud, hår og hovedbund fx ricinusolie (castor olie, amerikansk olie, olieplante), hybenkerneolie, hindbærkerneolie, rosmarinolie, tea tree olie, jojobaolie, arganolie, manuka honning og meget mere. Mit håb er at lave en side der fremstår troværdig med et godt tekst indhold. Jeg har desuden fundet flere helsebutikker, hvor disse olier sælges billigst. På den måde håber jeg at gøre siden brugervenlig. Jeg har skrevet om forskellige æteriske og vegetabilske olier.

    Ricinusolie til hårpleje og hårkur
    Ricinusolien kommer fra frø fra planten ricinus communis. Olien kan bruges til hårpleje, hårkur og hud. Det er en relativ tyk olie, hvorfor den med fordel kan blandes med andre mindre tykke olier. Olien tilfører håret og huden glans samt fugt.

    Olie til hår og hud
    Olie til hår og hud er et naturligt alternativ uden skadelig kemi. Derfor er naturlige olier blevet mere udbredt de senere år og folk er ved at få øjnene op for at gå en mere naturlig vej - til gavn for miljø, mennesker, planter og dyr.

    Ricinusolie som afføringsmiddel og til naturlig fødsel
    Ricinusolie har i flere tusinde år været kendt som en terapeutisk olie bl.a. til afføringsproblemer (hård afføring) som et afføringsmiddel. Olien virker indenfor 5 timer. Flere studier har vist at ricinusolien er et sikkert middel til at sætte gang i fødsler samt som afføringsmiddel.

    Ricinusolie til huden som hudpleje
    Ricinusolien er et godt produkt til hudpleje. Den tilfører huden fugt og glans, hvilket videnskabelige studier har påvist. Den kan desuden hjælpe til sårheling og infektioner i sår bl.a. grundet dens antibakterielle egenskaber. Det anbefales at bruge denne naturlige vegetabilske ricinus olie sammen med andre mere flydende olier fx hybenkerneolie.

    Hybenkerneolie til huden - krop og ansigt
    Hybenkerneolien er en fantastisk olie til alle hudtyper, og til både krop og ansigt. Den er fuld af c-vitamin, a-vitamin samt e-vitamin og er god mod rynker, som et mirakel anti-aging produkt til huden. Desuden virker olien fantastisk godt mod uren hud - også kaldet akne.

    Rosmarinolie til hår og hovedbund - mod hårtab
    Rosmarinolie er en æterisk olie. Den har i flere studier vist sig at virke mod hårtab - og lige så godt som konventionel medicin, men uden bivirkninger. Så god for hurtigere hårvækst som en utrolig hårvækst olie. Desuden har olien en række gavnlige egenskaber i terapeutisk brug til at slappe af, mod angst og til en bedre hukommelse - terapeutisk aromaterapi

    Rosmarinolie til aromaterapi
    Rosmarinolien er bl.a. sammensat af en række unikke fytokemikalier. Disse duft- og smagsstoffer kan påvirke hjernens hukommelse positivt. Aromaterapi er altså ikke bare hokus pokus

    Manuka honning til sår, influenza og forkølelsessår
    Denne Manuka honning er en speciel honning fra New Zealand, hvor bierne har samlet deres nektar fra busken eller træet Manuka træet (Leptospermum scoparium) eller Tea Tree. Honningen indeholder bl.a. høje koncentrationer af et stof kaldet MGO (Methylglyoxal). Dette er meget antiseptisk eller antibakterielt (bakteriebekæmpende) samt antiviralt (bekæmper virus). Derfor bruges denne honning medicinsk til sårpleje ved infektioner samt mod forkølelsessår. Det kan desuden bruges til at bekæmpe influenza eller forebygge influenza.

    Som du sikker kan fornemme er jeg meget optaget at alle disse naturlige produkter. Det skal være økologiske produkter - økologisk olie, økologisk honning og være 100% ren samt gerne koldpresset for ikke at ødelægge de naturlige egenskaber i produkterne. Jeg håber på at nogen til kommentere siden og evt. fortælle om jeg kan gøre noget bedre?

    Venlig hilsner
Arbejder...
X