Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Hjælp til Google maps

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Hjælp til Google maps

    Hej
    Jeg er i den situation at jeg skal cykle Danmark rundt her til sommer! Jeg har derfor lavet alle ruter i Garmin og de ligger klar på min cykel-PC

    Da jeg skal have følgebil med ville det være cool at de havde ruten i googlemaps via ipad, og jeg har defor hevet .gpx data ud og importeret dem til google maps etapefor etape - Så langt så godt - Der er start og slut på alle 7 etaper og det ser rigtigt fint ud, men....

    hvordan får jeg ute vejledning på etaperne da ruten SKAL følges, så google maps ikke siger " jamen du skal bare køre denne vej i stedet?

    jeg håber ikke det er alt for volapykts

    ærbødigst Oldfart

  • #2
    Hej.

    Jeg følger med i debatten. Er en del af et hold turguider, der vandrer rundt med en større eller mindre flok.

    Jeg tegner turen som spor (brødkrummespor) i Garmin's Basecamp program. Virker fint i Garmin's vandre GPS'er, og Garmins Outdoor Fenix 3 ur. I vandre GPS'erne bliver sporet tegnet oven i vejkortet, og man skal selv holde øje med om man afviger sporet. Fenix 3 uret vibrerer hvis man afviger sporet mere end ca 25m, så her behøver man ikke til stadighed at "glo" på uret. Fenix 3 uret er uden vejkort, men sporet er tegnet på displayet. Virker fint til vandring, men er nok ikke for godt til hurtig cykling (for lille display og dermed risiko for trafikuheld).

    Min nabo cyklede for et par år siden Skagen-grænsen, og havde også lagt GPX sporet ind på hendes Garmin cykelcomputer (husker ikke modelnummeret). Hun havde et kraftigt ønske om turn by turn besked på GPS'en, og GPS'en beregnede turen ved hver opstart. Dvs at sporet ikke blev fulgt, da GPS'en valgte en rute som den synes var bedst! Hun endte da også med at fare vild i en stor skov undervejs, hvor GPS'en ikke kunne hjælpe hende ud på fornuftig vis. Så jeg tegner altid vandreturen som spor, og ikke som en rute.

    De andre turguider har ikke investeret i noget vandre GPS, så de kunne have glæde af en løsning til mobiltelefonen. Men det skal være det tegnede spor der vises, da vi ikke altid følger indtegnede veje og stier.

    Håber du finder en god løsning, som vi kan kopiere. //Jørgen

    Kommenter


    • #3


      Originally posted by rjskib View Post

      Håber du finder en god løsning, som vi kan kopiere. //Jørgen
      Jeg skal ihvertfald nok vende tilbage hvis jeg selv finder løsning

      Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk

      Kommenter


      • #4
        Der er ikke mange der har budt ind med en løsning. Kunne du evt låne en cykelcomputer, der er magen til den på cyklen? Ville måske være det nemmeste.
        Den ville så kunne lades op fra cigar tænder stikket, og så kunne i bytte cykelcomputer hver aften.

        Rigtig god tur //Jørgen

        Kommenter


        • #5
          Originally posted by rjskib View Post
          Der er ikke mange der har budt ind med en løsning. Kunne du evt låne en cykelcomputer, der er magen til den på cyklen? Ville måske være det nemmeste.
          Den ville så kunne lades op fra cigar tænder stikket, og så kunne i bytte cykelcomputer hver aften.

          Rigtig god tur //Jørgen
          Tak for input Jørgen. Det var den løsning vi kom fra. Tænkte bare det var federe for servicebilen med enstørre skærm med mulighed for bedre overblik
          Vi løser det på anden vis uden Google

          Kommenter

          Arbejder...
          X