Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

IPhone XS (Max) & XR Tråden

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • #16
    Originally posted by P.Lasse View Post

    Har bestilt hos Telia. Var klar på siden før tid, men fik nr 1500 eller sådan noget i køen. Mangler dog min ordrebekræftigelse på mail


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Originally posted by allanbaden View Post

    Bestilte også hos Telia. Rimelig nemt at komme igennem. Fik nummer og var igennem på 15 min.
    Ja, det var da hurtigt. Så er det spændende, om de kommer frem på Fredag. Foreløbig tillykke med dem.
    iPhone 7+ Silver 128GB

    Kommenter


    • #17
      Originally posted by P.Lasse View Post

      Hvilken har du bestilt?


      Sent from my iPhone using Tapatalk
      En MAX 256GB Gold. Hvad med dig?

      Kommenter


      • #18
        Originally posted by Flemming Larsen View Post
        Er der nogen, som har bestilt i dag, og kan sige, om det var nemt at komme igennem?
        Var for sjov inde og kigge hos YouSee og kom igennem så jeg kunne bestille i løbet af ti min. 7200 kr eller 300kr pr måned for en Xs 64 GB. Egentlig ikke så galt syntes jeg. Glæder mig til at se prisen på Xr når den kommer

        Kommenter


        • #19
          Originally posted by allanbaden View Post

          En MAX 256GB Gold. Hvad med dig?
          En MAX 256GB Space Grey. Håber den kommer næste fredag da jeg har fri den dag.


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Kommenter


          • #20
            Originally posted by P.Lasse View Post

            En MAX 256GB Space Grey. Håber den kommer næste fredag da jeg har fri den dag.
            Valgte samme model, hos samme udbyder. Kvittering ankom kort efter på mail.

            Kommenter


            • #21
              Originally posted by sbc View Post

              Valgte samme model, hos samme udbyder. Kvittering ankom kort efter på mail.
              Der gik lidt før jeg fik min ordrebekræftigelse, men har fået den så nu må man bare krydse fingre for at den kommer næste fredag. Har en 7’er nu så det bliver dejligt med nyt legetøj. Har aldrig prøvet en plus/max model så er spændt på den.


              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Kommenter


              • #22
                Originally posted by P.Lasse View Post

                Der gik lidt før jeg fik min ordrebekræftigelse, men har fået den så nu må man bare krydse fingre for at den kommer næste fredag. Har en 7’er nu så det bliver dejligt med nyt legetøj. Har aldrig prøvet en plus/max model så er spændt på den.


                Sent from my iPhone using Tapatalk
                Har fået samtlige iPhones siden 3GS på release dagen. Kun en enkelt stod jeg i kø for, alle de andre blev sendt. Der har været lidt skramlen i kulisserne et par gange, men alligevel er de nået frem på dagen hver gang! I modsætning til diverse Samsung mobiler... Tror Apple er meget optaget af, at kunderne får en god oplevelse, så den skal nok komme på fredag
                Last edited by sbc; 4 dage siden.

                Kommenter


                • #23
                  Har haft alle PLUS modellerne men sprang fra 8 Plus til X sidste år. Glæder mig helt vildt til at komme tilbage på en stor telefon igen

                  Tillykke til jer alle. Ja lad os håbe det bli'r en god fredag med ny legetøj næste uge

                  Kommenter


                  • #24
                    Originally posted by fwrb4 View Post

                    Enig. Er også glad for min SE og så gerne at der kom en SE2.

                    Men det gjorde der vel også på en måde. Mener at kunne huske at SE ikke var meget billigere end hvad en IPhone 7 koster med de nye priser. Så iPhone 7 er nok en slags IPhone SE2 = Større skærm, bedre kamera og ikke meget dyrere end SE da den kom på gaden. Det var vel det folk ville have i en SE2.

                    Selv indkøber jeg nok en iPhone 7 eller måske en 8’er hvis de kommer på tilbud på et tidspunkt.

                    Frank
                    Det jeg har set på Apple forums er folks ønske om en ny SE med samme formfaktor men lidt mindre bezels og derfor lidt større skærm uden at være fysisk større. 7'erens formfaktor har eksisteret siden 6'eren - hvorimod SE kom efter 6S og gav nyt liv til de her særligt små telefoner som kan betjenes uden problemer med en hånd.

                    Kommenter


                    • #25
                      Nogen der har købt ved Telenor? Har endnu ikke modtaget min ordrebekræftelse på mail.

                      Kommenter


                      • #26
                        Har bestilt hos Apple XS Max 256 Space Grey til levering 21-09-18

                        Kommenter


                        • #27
                          Hvis du har bestilt hos Telenor, og ikke modtaget ordrebekræftelse på mail, så bestil igen, da deres system har været nede...

                          Kommenter


                          • #28
                            Originally posted by sbc View Post

                            Har fået samtlige iPhones siden 3GS på release dagen. Kun en enkelt stod jeg i kø for, alle de andre blev sendt. Der har været lidt skramlen i kulisserne et par gange, men alligevel er de nået frem på dagen hver gang! I modsætning til diverse Samsung mobiler... Tror Apple er meget optaget af, at kunderne får en god oplevelse, så den skal nok komme på fredag
                            Håber du får ret.


                            Sent from my iPhone using Tapatalk

                            Kommenter


                            • #29
                              Originally posted by fwrb4 View Post

                              Enig. Er også glad for min SE og så gerne at der kom en SE2.

                              Men det gjorde der vel også på en måde. Mener at kunne huske at SE ikke var meget billigere end hvad en IPhone 7 koster med de nye priser. Så iPhone 7 er nok en slags IPhone SE2 = Større skærm, bedre kamera og ikke meget dyrere end SE da den kom på gaden. Det var vel det folk ville have i en SE2.

                              Selv indkøber jeg nok en iPhone 7 eller måske en 8’er hvis de kommer på tilbud på et tidspunkt.

                              Frank
                              Der er helt sikkert mange der stadig efterspørger en iPhone SE2 med 4’ og fysisk lille størrelse. Måske en kombination af 5’ og en skærm som X modellerne, så den kan beholde sin fysiske lille størrelse og få større skærm

                              Der kan sikkert godt ske noget med priserne, men en 7’er kostet stadig noget over 4000 kr, og 8’eren over 5000 kr. Og synes jo at selv om vi kommer ned i 3000-3500 kr for en 7’er er det mange penge for en mere end 2 år gammel model

                              Xr gør vel, at x modellerne ikke bliver sat alt for meget ned i pris. Eller er det meningen de helt skal udgå mon

                              7’eren synes jeg faktisk er ved og være for gammel, den er allerede 2 år gammel, så selvom den kommer en lille tusind kroner mere ned synes jeg stadig den er for dyr

                              Jeg har været glad for min SE, som er min første iPhone siden silverback. Og må da indrømme at alting bare spiller og har spillet siden købet i foråret 2017

                              Men det kan da være, at når pengene til nyt engang skal op af lommen så vinder iPhone modellerne igen
                              Last edited by renehn; 4 dage siden.

                              Kommenter


                              • #30
                                Originally posted by renehn View Post
                                Der kan sikkert godt ske noget med priserne, men en 7’er kostet stadig noget over 4000 kr, og 8’eren over 5000 kr. Og synes jo at selv om vi kommer ned i 3000-3500 kr for en 7’er er det mange penge for en mere end 2 år gammel model
                                IP7 koster fra 3999,- hos Apple og skal nok blive lidt billigere i el-giganten, Power mv når de nye priser slår igennem hos dem også.

                                Kommenter

                                Arbejder...
                                X