Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

IPhone XS (Max) & XR Tråden

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • IPhone XS (Max) & XR Tråden

    Da Apple lige er kommet med 3 nye iPhones, skal vi da have en tråd til det.

    Frank
    Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

  • #2
    Hvilken skal I have? Jeg går efter en XS Max 64GB Spacegray
    iPhone 8 64GB Black

    Kommenter


    • #3
      Tror jeg skal have mig en rød Xr 64 GB. Den har næsten alt det de andre også har og til en meget bedre pris. Havde X i et halvt år og bevares den er da lækker men alt alt for dyr.

      Kommenter


      • #4
        XS ser mere ekslusiv ud i år - men havde set frem til en videreudvikling af iPhone SE og ikke en skrabet X'er i form af iPhone XR. Ikke at XR ser grim ud, men det er ærgeligt at de ikke har to kameraer på bagsiden ligesom de andre.

        Ellers er der generelt ikke så meget at hente denne gang i forhold til sidste år mht. specifikationer. (Ja sådan er det som regel) De har været smarte med at komme med en stor udgave af sidste år X. Derfor vil der helt sikkert være mange som skifter til trods for sidste års model stadig er tip top "bare" for at få større skærm.

        Kommenter


        • #5
          Jeg har en X, og regner med at springe over denne gang. Ja, ville ikke have noget imod den helt store, men er lige over den pris, som jeg vil give.
          iPhone 7+ Silver 128GB

          Kommenter


          • #6
            Synes det er vildt nok, at X er den mest solgte telefon i DK. Især når man tager prisen i betragtning...
            iPhone 8 64GB Black

            Kommenter


            • #7
              Jeg skal have en XS MAX. Opgradere fra en 7’er da jeg sprang sidste års model over. Det er første gang jeg prøver den store model så er lidt spændt på det.


              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Kommenter


              • #8
                Jeg har været Apple fan siden iPhone 1 men nu er det slut. Deres priser er for sindssyge, det vil jeg simpelthen ikke være er til mere. Jeg er over and out. Har en X og det må blive et andet mærke næste gang. Jeg nægter at betale vilde overpriser mere. De har spændt den for hårdt denne gang

                Kommenter


                • #9
                  Jeg havde det på samme måde.. Håber bare jeg kan holde det.. 13000 kr fo den dyreste

                  Sendt fra min H8266 med Tapatalk

                  Kommenter


                  • #10
                    Personligt er jeg rigtig glad for min iPhone SE, og har haft den i omkring 18 mdr

                    Men må indrømme jeg gerne vil have en telefon med større skærm næste gang, så er ikke ked af SE2 bliver til Xr i stedet for

                    Men en pris i nærheden af 6500 kr for en billig iPhone, ja så står jeg simpelthen af. Så tror min næste mobil bliver en Huawei, one+ eller xiaomi i stedet for

                    Jeg er personligt glad for vi ikke har købt masser af iPads, Apple tv, airbooks, watch osv. For så ville skiftet nok blive sværere, og det er nok det der giver de gode salgstal

                    Jeg synes personligt at antal af iPhones bliver mindre og mindre, folk har længe sværget til iPhones. Men som de går til, så går folk over til Android i større og større omfang


                    Sent from my iPhone using Tapatalk

                    Kommenter


                    • #11
                      Originally posted by renehn View Post
                      Personligt er jeg rigtig glad for min iPhone SE, og har haft den i omkring 18 mdr

                      Men må indrømme jeg gerne vil have en telefon med større skærm næste gang, så er ikke ked af SE2 bliver til Xr i stedet for

                      Men en pris i nærheden af 6500 kr for en billig iPhone, ja så står jeg simpelthen af. Så tror min næste mobil bliver en Huawei, one+ eller xiaomi i stedet for

                      Jeg er personligt glad for vi ikke har købt masser af iPads, Apple tv, airbooks, watch osv. For så ville skiftet nok blive sværere, og det er nok det der giver de gode salgstal

                      Jeg synes personligt at antal af iPhones bliver mindre og mindre, folk har længe sværget til iPhones. Men som de går til, så går folk over til Android i større og større omfang


                      Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Enig. Er også glad for min SE og så gerne at der kom en SE2.

                      Men det gjorde der vel også på en måde. Mener at kunne huske at SE ikke var meget billigere end hvad en IPhone 7 koster med de nye priser. Så iPhone 7 er nok en slags IPhone SE2 = Større skærm, bedre kamera og ikke meget dyrere end SE da den kom på gaden. Det var vel det folk ville have i en SE2.

                      Selv indkøber jeg nok en iPhone 7 eller måske en 8’er hvis de kommer på tilbud på et tidspunkt.

                      Frank
                      Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

                      Kommenter


                      • #12
                        Er der nogen, som har bestilt i dag, og kan sige, om det var nemt at komme igennem?
                        iPhone 7+ Silver 128GB

                        Kommenter


                        • #13
                          Originally posted by Flemming Larsen View Post
                          Er der nogen, som har bestilt i dag, og kan sige, om det var nemt at komme igennem?
                          Har bestilt hos Telia. Var klar på siden før tid, men fik nr 1500 eller sådan noget i køen. Mangler dog min ordrebekræftigelse på mail


                          Sent from my iPhone using Tapatalk

                          Kommenter


                          • #14
                            Originally posted by Flemming Larsen View Post
                            Er der nogen, som har bestilt i dag, og kan sige, om det var nemt at komme igennem?
                            Bestilte også hos Telia. Rimelig nemt at komme igennem. Fik nummer og var igennem på 15 min.

                            Kommenter


                            • #15
                              Originally posted by allanbaden View Post

                              Bestilte også hos Telia. Rimelig nemt at komme igennem. Fik nummer og var igennem på 15 min.
                              Hvilken har du bestilt?


                              Sent from my iPhone using Tapatalk

                              Kommenter

                              Arbejder...
                              X