Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Skal i have iOS 12 - beta

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • #76
    Hvornår mon public beta kommer med ny version

    Kommenter


    • #77
      Originally posted by Tillquist View Post
      Hvornår mon public beta kommer med ny version
      Var den ikke kommet i går?
      iPhone 7+ Silver 128GB

      Kommenter


      • #78
        Originally posted by Flemming Larsen View Post

        Var den ikke kommet i går?
        Næ, min mobil har ikke modtaget nogle.

        Kommenter


        • #79
          Originally posted by Tillquist View Post

          Næ, min mobil har ikke modtaget nogle.
          Den er udkommet nu


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Kommenter


          • #80
            Er der nogle der har problemer med at Apple Carplay ikke viser/fortæller hvad der står i sms/imessage, min nye Subaru viser nemlig ikke beskeder og de bliver hellere ikke udtalt af systemet.

            Min bil er opdateret til sidste nye version, for der ligger ikke ny software.
            Full time Can. El. ikke mere med hang til Æble devices - iPhone 7 - iPad Pro - Surface Pro 3

            Kommenter


            • #81
              Hej.
              Jeg kører med den sidste public beta.
              Min X bliver sindsyg varm ved brug af safari. Har i andre oplevet noget lign med jeres..
              Den lader ikke eller noget. Kun lidt surfen..


              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Kommenter


              • #82
                Så er der kommet dev beta 4, nu prøver jeg at hoppe med på bølgen med min X .


                Sent from my iPhone using Tapatalk

                Kommenter


                • #83
                  Originally posted by morten1989 View Post
                  Så er der kommet dev beta 4, nu prøver jeg at hoppe med på bølgen med min X .


                  Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Super. Så er den ved at hente.
                  iPhone 7+ Silver 128GB

                  Kommenter


                  • #84
                    Originally posted by Flemming Larsen View Post

                    Super. Så er den ved at hente.
                    Den er tydeligt hurtigere at bevæge sig rundt i nu. Altså telefonen
                    Last edited by morten1989; 3 dage siden.

                    Kommenter


                    • #85
                      Originally posted by morten1989 View Post

                      Den er tydeligt hurtigere at bevæge sig rundt i nu. Altså telefonen
                      Ja, der er rigtig god hastighed på. Er den bedste indtil videre.
                      iPhone 7+ Silver 128GB

                      Kommenter


                      • #86
                        Originally posted by Flemming Larsen View Post

                        Ja, der er rigtig god hastighed på. Er den bedste indtil videre.
                        Det vil jeg glæde mig til på public.
                        Syntes den har frosset og hakket.. samt blevet MEGET varm ved brug på safari.


                        Sent from my iPhone using Tapatalk

                        Kommenter


                        • #87



                          Sent from my iPhone using Tapatalk

                          Kommenter


                          • #88
                            Originally posted by qark6 View Post

                            Det vil jeg glæde mig til på public.
                            Syntes den har frosset og hakket.. samt blevet MEGET varm ved brug på safari.


                            Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Har hørt, at der er en del, som har lidt i varmen. Det har min mobil heldigvis ikke, kun mig selv.
                            iPhone 7+ Silver 128GB

                            Kommenter

                            Arbejder...
                            X