Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen
1 af 2 < >

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
2 af 2 < >

Tapatalk opdatering

Hej brugere af Mobildebat og Tapatalk.

Vi vil gøre opmærksom på at vi opdaterer Tapatalk plugin, så det er opdateret i forhold til GDPR.

Tapatalk opdaterer også deres apps, så det er vigtigt i får opdateret appen på jeres telefon, så den er fuldt opdateret.

På vegne af Mobildebat og admin-teamet
Apollo14dk
Se mere
Se mindre

NemID app og root

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • NemID app og root

    Er det lykkedes nogen at få den nye NemID app til at virke?

    Jeg har skjult root med magisk. Det ser også ok ud når jeg lige åbner den. Men når jeg vælger indstillinger brokker den over root.

    Magisk virker fint med andre apps der er "Root-forskrækkede"...

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk


  • #2
    Ja. Virker fint her når både magisk og magisk manager skjules.

    Kommenter


    • #3
      Originally posted by PMJ
      Ja. Virker fint her når både magisk og magisk manager skjules.
      Fantastisk! Jeg har aldrig haft behov for at skulle skjule magisk før. Men det virker! Takker!

      Skal det gøres hver gang jeg har flashet en opdatering så? (Hvor jeg jo flasher magisk hver gang)

      Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

      Kommenter


      • #4
        Originally posted by NinjaOne View Post
        Fantastisk! Jeg har aldrig haft behov for at skulle skjule magisk før. Men det virker! Takker!

        Skal det gøres hver gang jeg har flashet en opdatering så? (Hvor jeg jo flasher magisk hver gang)

        Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
        Jeg tror indstillingerne er gemt i magisk manager og overlever opdatering, det har SU oplysninger gjort (hvilke apps man har givet root adgang), men det må næste opdatering vise.

        Kommenter


        • #5
          Originally posted by PMJ
          Jeg tror indstillingerne er gemt i magisk manager og overlever opdatering, det har SU oplysninger gjort (hvilke apps man har givet root adgang), men det må næste opdatering vise.
          Ja, vi ser tiden an.

          Tak for hjælpen.

          Kommenter


          • #6
            har s7 android 8 (oreo) selvom jeg skjuler med magisk manager så virker det stadig ikke :s
            Samsung Galaxy S7 Flat
            Rom: The Galaxy Project
            Kernel: TGPKERNEL

            Kommenter


            • #7
              Originally posted by mahadeva View Post
              har s7 android 8 (oreo) selvom jeg skjuler med magisk manager så virker det stadig ikke :s
              Har du også skjult Magisk inde i settings? (Magisk Hide)

              Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

              Kommenter


              • #8
                Originally posted by mahadeva View Post
                har s7 android 8 (oreo) selvom jeg skjuler med magisk manager så virker det stadig ikke :s
                Du skal ikke kun skjule magisk overfor nemid med den, du skal også magisk manager selv under dens indstillinger.

                Kommenter


                • #9
                  Jeg har prøvet at skjule magisk overfor Nemid og skjult magisk manager uden held, høre gerne om der er andre tiltag man kan gøre

                  Kommenter


                  • #10
                    Originally posted by omel View Post
                    Jeg har prøvet at skjule magisk overfor Nemid og skjult magisk manager uden held, høre gerne om der er andre tiltag man kan gøre
                    Jeg har tidligere haft problemer med Mywallet hvis der er installeret"root" apps. Eksempelvis BusyBox eller Titanium backup.

                    Prøv evt at afinstallere sådan nogle apps..

                    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

                    Kommenter


                    • #11
                      Originally posted by NinjaOne View Post
                      Jeg har tidligere haft problemer med Mywallet hvis der er installeret"root" apps. Eksempelvis BusyBox eller Titanium backup.

                      Prøv evt at afinstallere sådan nogle apps..

                      Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
                      Dem har jeg kontrolleret for , men ellers tak for info

                      Kommenter


                      • #12
                        Originally posted by omel View Post

                        Dem har jeg kontrolleret for , men ellers tak for info
                        Jeg har de apps har jeg installeret, uden det giver problemer. Men idag var nemid pludselig stoppet med at virke. Ved ikke hvad årsagen kunne være. Ser ikke ud til at der har været nogle relevante opdateringer. Men google kan selvfølgelig have pushet noget af deres framework ud. Uden at undersøge hvad der gjorde udslaget gik jeg igang med at fjerne hide, gendanne magisk manager, install magisk på ny inde fra den, aktivere hide (både i indstilling og for nemid) og gemme magisk manager igen. Så fungere det igen. Men fordi jeg ikke tjekkede undervejs, kan jeg ikke sige hvilket trin der gjorde udslaget..
                        Last edited by PMJ; 1 uge siden.

                        Kommenter

                        Arbejder...
                        X