Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Fra SuperSU til Magisk

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Fra SuperSU til Magisk

    Min Oneplus 3T er oprindeligt rootet med SuperSU, men nu vil jeg gerne skifte til Magisk, helst hvis det kan gøres på en nem måde
    Jeg bruger en uofficiel LineageOS custom rom, og hver gang den opdateres, så mistes root ... Indtil videre har jeg hver gang så installeret SuperSU igen, men kan jeg simpelthent bare næste gang installere Magisk i stedet? Uden det giver problemer, når min mobil er rootet med SuperSU?

    Skal måske lige siges, at jeg ikke ønsker at skifte fra den uofficielle LineageOS, da jeg er meget tilfreds med såvel stabilitet som muligheder og batteritid.
    Last edited by Akker; 29-01-18, 03:52.

  • #2
    Undskyld jeg spørger, det er ud af ren nysgerrighed: hvad bruger du root till? (Ja, jeg ved godt hvad root er)

    Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

    John Doe
    Husk at læse vore regler for mobildebat.dk

    Kommenter


    • #3
      Det bruger jeg dels til installation af custom rom, dels har jeg et par apps, som man først får fuld udnyttelse af, hvis ens mobil er rootet.

      Kommenter


      • #4
        Du burde sagtens kunne installere Magisk istedet for Supersu, hvis blot du gør det efter en Dirty Flash af din ikke-rootede rom.

        Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

        Kommenter


        • #5
          Tak for svaret.

          Det var lige netop det der var min tanke, den Uofficielle LineageOS custom ROM jeg bruger, er nemlig lige kommet med en opdatering, og så ville jeg gøre som jeg plejer, først installere opdateringen, så jeg er non-rootet, og så bare installere Magisk i stedet for SuperSU.

          Tror sgu' jeg vover pelsen i morgen, med en nandroid backup kan jeg jo altid bare gå tilbage igen
          Last edited by Akker; 29-01-18, 21:02.

          Kommenter


          • #6
            du kan bare flashe magisk root .. på toppen af supersu, tror ikke der sker noget :) den gamle bliver nok slettet automatisk
            Samsung Galaxy S7 Flat
            Rom: The Galaxy Project
            Kernel: TGPKERNEL

            Kommenter


            • #7
              Tak for jeres svar.

              Vovede pelsen i går, og det ser umiddelbart ud til at være gået helt glat, har nu root med Magisk fremfor med SuperSU.
              Det eneste er, at jeg måtte bruge Magisk 14.0 og ikke seneste 15.3, da zip-filen med 15.3 var korrupt ... Kan så heller ikke få Magisk Manager til at opdatere, hverken sig selv til version 5.5.5 eller Magisk til 15.3
              Må nok prøve at hente Magisk 15.3 zip-filen igen, så kan jeg jo bare installere den i stedet.

              Sendt fra min ONEPLUS A3003 med Tapatalk


              Last edited by Akker; 31-01-18, 07:20.

              Kommenter


              • #8
                Det lykkedes uden problemer, dels at fjerne Magisk 14.0 samt Magisk Manager (v5.5.3 måske?), der findes nemlig en selvstændig uninstall zip-fil til det formål, dels at installere Magisk 15.3 og Magisk Manager v5.5.5 i stedet.

                Sendt fra min ONEPLUS A3003 med Tapatalk

                Kommenter


                • #9
                  har lige fået en oneplus 5t Oreo 8.0 og bruger nova launcher, vil meget gerne have fjernet navigations baren i bunden ( ikke fjernet men gemt væk ) kan det passe at man skal roote før man kan det ? har ikke haft android før nu, tidligere  mand. er det nemt at roote når man har en mac ? nogen med en nem og sikker guide så smid gerne et link.på forhånd tak

                  Kommenter


                  • #10
                    Hvis du går ind i indstillinger og finder det menupunkt der hedder Knapper, og deaktiverer "Navigationslinje på skærmen", så skulle det være løsningen.
                    John Doe
                    Husk at læse vore regler for mobildebat.dk

                    Kommenter


                    • #11
                      ja det trick virker inde i app`s men ikke som jeg gerne vil have det, på hjemskærmen, vil have klwp tema på hjemskærmen, har dog ikke bestemt hvad for et jeg vil have, med de fleste skal have gemt Navi baren

                      Kommenter


                      • #12
                        Underligt. Når jeg gør det så virker det over det hele

                        Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

                        John Doe
                        Husk at læse vore regler for mobildebat.dk

                        Kommenter


                        • #13
                          syntes ikke det er nemt at roote en oneplus 5t når man sidder med en mac, kan sket ikke få de kommandoer i terminal til at virke, findes der virkelig ikke et Tool til mac så man tre klikker på og så en to tre og man er færdig

                          Kommenter


                          • #14
                            Måske du skulle prøve at få en virtuel maskine med windows på.
                            John Doe
                            Husk at læse vore regler for mobildebat.dk

                            Kommenter


                            • #15
                              kunne godt være det bliver løsningen, troede bare det var en del nemmere at roote en android, tæt på at det er lige så svært som at jailbreake en iPhone

                              Kommenter

                              Arbejder...
                              X