Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

***Google Pixel 3 / 3 XL tråden***

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • #16
    Ja, på antal Sim-slots vinder Pixel ikke.

    Kommenter


    • #17
      Ikke før der bliver helt åbnet op for eSIM


      Sendt fra min Pixel 2 XL med Tapatalk

      Kommenter


      • #18
        Nogle der ved om Google spam screen caller funktionen på Google Pixel 3 (XL) virker i DK?



        Sendt fra min LYA-L29 med Tapatalk

        Kommenter


        • #19
          Jeg tror ikke du skal regne med det virker. Det er indtil videre kun udrullet i enkelte amerikanske byer. Og det virker i hvertfald ikke i Canada.
          Men jeg skal helt sikkert teste det i morgen når jeg får den.
          Ville elske at få alle de trælse forsikringssælgere til at stoppe med at ringe.

          Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

          Kommenter


          • #20
            E-sim - Det er det jeg venter på, men de er noget sløve i optrækket.

            Sendt fra min Pixel 2 XL


            S7

            Kommenter


            • #21
              Så har jeg modtaget telefonen.

              Den er godt nok lækker. Men må indrømme at den ikke føles dobbelt så dyr som min OnePlus 5.

              Er dig virkelig glad for at være tilbage på en Google telefon. Har savnet min Nexus.

              Glæder mig til at teste kameraet i weekenden.

              Det ser også ud til at det bliver min første telefon i flere år, hvor launcheren ikke bliver skiftet ud med Nova.
              Last edited by NinjaOne; 6 dage siden.

              Kommenter


              • #22
                Fandt du ud af om call screening virker?

                Sendt fra min LYA-L29 med Tapatalk

                Kommenter


                • #23
                  Call screening kommer ikke frem når jeg modtager opkald.

                  Der er dog mulighed for at besvare med nogle standard sms'er (Jeg ringer tilbage osv).

                  Men det er vist indbygget i Google dialer.

                  Sendt fra min Pixel 3 XL med Tapatalk

                  Kommenter


                  • #24
                    I min søgen efter skærmbeskyttelse kom jeg lige til at se, at den er kommet til salg på Proshop.... Til kr. 9.495!!

                    Sendt fra min Pixel 3 XL med Tapatalk

                    Kommenter


                    • #25
                      Hvordan er din oplevelse efter nogle dages test?


                      Sendt fra min LYA-L29 med Tapatalk

                      Kommenter


                      • #26
                        Meget positiv.

                        Softwaren er super.

                        Den nye navigationsbar har jeg hurtigt vænnet mig til, og alt det øvrige kører super.

                        Kameraet er fantastisk.

                        Mine 2 primære negative ting at nævne er dels batteriet og dels hukommelsesstyringen.

                        Batteriet drænes hurtigt. Jeg håber det hjælper når batteriet er "kørt til". Der er desuden en intelligent strømsparerfunktion, som jeg også tænker kan gøre batterilevetid bedre med tiden.

                        Hukommelsesstyringen er lidt træls. Hvis man går ud af en app, skal der ikke meget til før den loadet forfra hvis man går i en anden app. Men der skulle være en opdatering på vej til at hjælpe med det problem.

                        Sig endelig til hvis der andre ting I vil vide.

                        Kommenter

                        Arbejder...
                        X