Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Misfarvning på skærm

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • #16
    Originally posted by Tacconi View Post
    Så er det vendt tilbage. Mærkeligt.
    Har brugt et nyt cover batteri ligesom i går. Mon det kan være det som laver ballade?
    Prøver at bruge et andet batteri i morgen
    Jeg har prøvet at ændre til mange forskellige lysstyrker på min 9+ og har ikke kunne fremkalde det !

    Så afsted til rep med den :(

    Sendt fra min SM-G965F med Tapatalk

    | Samsung Galaxy S9+ | iPad Mini4 Lte | Apple TV3 |

    Kommenter


    • #17
      Det fortsætter i dag, så den skal ind.

      Hvad gør man i den forbindelse med alle sine ting. Nulstiller man den inden man sender ind?

      Kommenter


      • #18
        Originally posted by Tacconi View Post
        Det fortsætter i dag, så den skal ind.

        Hvad gør man i den forbindelse med alle sine ting. Nulstiller man den inden man sender ind?
        God ide at tage en backup af data der skal gemmes og nulstille helt.

        Frank
        Mobile enheder : OnePlus 6 & IPhone SE

        Kommenter


        • #19
          Kunne det have noget at gøre med "magnitisering"?
          Tænker på i sin tid da vi rendte rundt med de første mobiler med farveskærme, kunne man ødelægge skærmen ved at lægge den på en større højtaler på grund af magnetfeltet.

          Ved ikke hvilke coverbatterier du bruger, men et stort batteri kan vel godt påvirke en skærm, eller nej ?
          "Den der skammer sig ved at spørge, skammer sig ved at lære"

          Kommenter


          • #20
            Originally posted by Banzon View Post
            Kunne det have noget at gøre med "magnitisering"?
            Tænker på i sin tid da vi rendte rundt med de første mobiler med farveskærme, kunne man ødelægge skærmen ved at lægge den på en større højtaler på grund af magnetfeltet.

            Ved ikke hvilke coverbatterier du bruger, men et stort batteri kan vel godt påvirke en skærm, eller nej ?
            Det var lige netop det jeg tænkte på. Som i gamle dage når en magnet lavede sjov ting med fjernsyn.
            Derfor lod jeg coveret blive hjemme i dag, og brugte i stedet en almindelig powerbank, som lå i en anden lomme end mobilen.
            Men problemerne med misfarvning dukkede alligevel op, så den teori må være skudt med.

            Kommenter


            • #21
              Snakkede med Samsung Fisketorvet i lørdags og vi aftalte at jeg skal kigge ind om 3 uger når jeg er i København.
              Lige siden har der ikke været noget som helst galt

              Kommenter


              • #22
                Originally posted by Tacconi View Post
                Snakkede med Samsung Fisketorvet i lørdags og vi aftalte at jeg skal kigge ind om 3 uger når jeg er i København.
                Lige siden har der ikke været noget som helst galt
                Det lidt ligesom når man har ondt i bisserne, ringer til tandsnedkeren og får en tid, når man så kommer så er bisserne holdt op med at gøre ondt.....men jeg håber da de giver dig en bytter, der skal jo ikke være misfarvning i skærmen på nogen måder.....

                Kommenter


                • #23
                  Originally posted by Newbiee View Post

                  Det lidt ligesom når man har ondt i bisserne, ringer til tandsnedkeren og får en tid, når man så kommer så er bisserne holdt op med at gøre ondt.....men jeg håber da de giver dig en bytter, der skal jo ikke være misfarvning i skærmen på nogen måder.....
                  Hvis jeg ikke kan fremvise nogen misfarvning, så sker der helt sikkert ikke noget som helst.

                  Kommenter


                  • #24
                    Originally posted by Tacconi View Post

                    Hvis jeg ikke kan fremvise nogen misfarvning, så sker der helt sikkert ikke noget som helst.
                    Det har du jo ret i, og så må man da håber der viser sig noget når du tager på Fisketorvet eller de tror på dit ord om misfarvningen....for jeg har fået byttet en mobil for nogle år tilbage der have rød stribe i skærmen når det tog billeder ellers ikke underligt men det blev en bytter....

                    Kommenter

                    Arbejder...
                    X