Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Er blevet lun på en Nokia 8 ?

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Er blevet lun på en Nokia 8 ?

    Er i bund og grund super glad for min røde lyn (Oneplus6) og har da derfor også lige solgt min Samsung S9.
    Men af en eller anden grund kan jeg ikke lade være med at skule til Nokia 8 og har igen idag været i min lokale yousee for at prøve den.
    Den har bare et eller andet jeg godt kan lide, uden rigtig at kunne sætte en finger på hvad det er og jeg ved også at det jo bestemt ikke er en opgradering fra min S9 elller oneplus6.
    Men hvad siger folk om evt har Nokia 8 ? - hvis der altså er nogen her på siden som har den eller har haft den ?

    Vi snakker selvfølgelig til en pris af 2000.- hos cbb.

  • #2
    Originally posted by symbol View Post
    Er i bund og grund super glad for min røde lyn (Oneplus6) og har da derfor også lige solgt min Samsung S9.
    Men af en eller anden grund kan jeg ikke lade være med at skule til Nokia 8 og har igen idag været i min lokale yousee for at prøve den.
    Den har bare et eller andet jeg godt kan lide, uden rigtig at kunne sætte en finger på hvad det er og jeg ved også at det jo bestemt ikke er en opgradering fra min S9 elller oneplus6.
    Men hvad siger folk om evt har Nokia 8 ? - hvis der altså er nogen her på siden som har den eller har haft den ?

    Vi snakker selvfølgelig til en pris af 2000.- hos cbb.
    Lyden i højtaleren er virkelig ringe og kameraet tage dårlige billeder. Da jeg havde den og testede mod min gamle Nexus 5x, så var Nexus langt foran.

    Hvis disse ting ikke er et issue for dig, er det en ok mobil.

    Frank
    Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
    backup mobil : iPhone SE

    Kommenter


    • #3


      Originally posted by fwrb4 View Post

      Lyden i højtaleren er virkelig ringe og kameraet tage dårlige billeder. Da jeg havde den og testede mod min gamle Nexus 5x, så var Nexus langt foran.

      Hvis disse ting ikke er et issue for dig, er det en ok mobil.

      Frank
      Højtaler er ikke vigtig, men det er kameraet til gengæld. Ved godt der er “varslet” Pie opdatering, som også skulle forbedre Kameraet på Nokia 8 men det kunne helt sikkert blive et issue.
      Mine sidste mobiler, som blandt andet er Samsung S7 edge, Mate 10 Pro og S9 var netop valgt grundet kameraet og jeg sprang 5T over fordi kameraet ikke leverede det niveau jeg havde brug for.
      nu ville Nokia 8 stadig være sekundær mobil og vil beholde min oneplus 6 men derfor stadig vigtig med brugbart kamera.

      tak for respons

      Kommenter


      • #4

        Kommenter


        • #5
          Hvad med at vente på den næste Pixel? Pixel 2 har jo et utroligt godt kamera - og jeg tror pixel 3 vil være en stor fornøjelse at bruge til billeder.

          Kommenter


          • #6
            Originally posted by Sieger View Post
            Hvad med at vente på den næste Pixel? Pixel 2 har jo et utroligt godt kamera - og jeg tror pixel 3 vil være en stor fornøjelse at bruge til billeder.
            Jo kunne helt sikkert være en mulighed men desværre udenfor mit budget. Det var mere fordi at netop Nokia 8 var til at få for små 2000.- og synes som sagt den kunne være sjov at prøve.

            Kommenter


            • #7
              Jeg har prøvet den. Spar pengene.. den er ikke det værd. Elendig kamera og lyd.. lidt ligesom htc i gamle dage (desire) måske de har arvet deres gamle hardware


              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Kommenter


              • #8
                Originally posted by qark6 View Post
                Jeg har prøvet den. Spar pengene.. den er ikke det værd. Elendig kamera og lyd.. lidt ligesom htc i gamle dage (desire) måske de har arvet deres gamle hardware


                Sent from my iPhone using Tapatalk
                Der er vidst ved at tegne sig et mønster her
                må dog også erkende at den jeg prøvede idag i en telenor butik og som var med android 7.0 ikke var nogen positivt oplevelse.
                kunne være jeg skulle slå koldt vand i blodet og "nøjes" med min Oneplus6....indtil videre

                Kommenter


                • #9
                  Originally posted by symbol View Post

                  Der er vidst ved at tegne sig et mønster her
                  må dog også erkende at den jeg prøvede idag i en telenor butik og som var med android 7.0 ikke var nogen positivt oplevelse.
                  kunne være jeg skulle slå koldt vand i blodet og "nøjes" med min Oneplus6....indtil videre
                  Hold på din One plus. Den er så meget lys år foran på alle punkter. Qark6 og jeg havde den på samme tid og vi var begge enige.

                  Frank
                  Mobile enheder : OnePlus 6 & iPhone 8 plus
                  backup mobil : iPhone SE

                  Kommenter


                  • #10

                    så endte jeg med at købe en Nokia 8 alligevel og prøver den nu som min primær mobil og har lagt oneplus6 i skuffen.
                    Er vild med formen og design. Den rene Android kører super smooth og ser frem til at den modtaget pie meget snart.
                    Synes bestemt ikke kamerset er så dårligt, omend i mørke præsterer det bestemt ikke godt og højtaler er også godkendt ift mit behov.
                    Mest af alt så er prisen på 2000.- yderst konkurrencedygtig synes jeg.
                    Må se om min optimisme holder ved.....
                    Last edited by symbol; 12-10-18, 22:25.

                    Kommenter


                    • #11
                      Originally posted by symbol View Post
                      så endte jeg med at købe en Nokia 8 alligevel og prøver den nu som min primær mobil og har lagt oneplus6 i skuffen.
                      Er vild med formen og design. Den rene Android kører super smooth og ser frem til at den modtaget pie meget snart.
                      Synes bestemt ikke kamerset er så dårligt, omend i mørke præsterer det bestemt ikke godt og højtaler er også godkendt ift mit behov.
                      Mest af alt så er prisen på 2000.- yderst konkurrencedygtig synes jeg.
                      Må se om min optimisme holder ved.....
                      Hvad er din erfaring med Nokia 8 efter at have haft den et stykke tid nu? Gode og dårlige ting? :)

                      Kommenter


                      • #12
                        Originally posted by Conniie View Post

                        Hvad er din erfaring med Nokia 8 efter at have haft den et stykke tid nu? Gode og dårlige ting? :)
                        stadig helt vild med design og form faktor.
                        skærm og opløsning er super god, antenne og samtale kvalitet langt bedre end eksempelvis min Iphone 7 plus (arbejdsmobil)
                        hastighed er der heller intet at udsætte på, alt løber smooth og batteriet holder uden problemer hele dagen.
                        BT forbindelse til headset samt Garmin Fenix 3 watch fungerer perfekt.
                        Finger scanner imponerer mig ikke og kameraet halter i dårlig belysning og autofokus er for langsom.
                        Den rene android one software spiller perfekt og opladning er super hurtig.

                        alt i alt super til prisen, men kameraet kunne bruge en opdatering.

                        Kommenter


                        • #13
                          Originally posted by symbol View Post

                          stadig helt vild med design og form faktor.
                          skærm og opløsning er super god, antenne og samtale kvalitet langt bedre end eksempelvis min Iphone 7 plus (arbejdsmobil)
                          hastighed er der heller intet at udsætte på, alt løber smooth og batteriet holder uden problemer hele dagen.
                          BT forbindelse til headset samt Garmin Fenix 3 watch fungerer perfekt.
                          Finger scanner imponerer mig ikke og kameraet halter i dårlig belysning og autofokus er for langsom.
                          Den rene android one software spiller perfekt og opladning er super hurtig.

                          alt i alt super til prisen, men kameraet kunne bruge en opdatering.
                          Jeg synes det er godt at høre der er flere gode ting end dårligere. Nokia får ikke meget ros i diverse forretninger. Når jeg har spurgt ind til Nokia, så siger de næsten alle sammen at de er lysår bagud og at deres telefoner slet ikke matcher nuværende topmodeller i specifikationer.
                          Er kameraet så dårligt at det er et irritations moment? Eller er det til at leve med?
                          Alt andet lyder jo rigtig godt, men kameraet spiller også en vigtig rolle for mig.

                          Kommenter


                          • #14
                            Originally posted by Conniie View Post

                            Jeg synes det er godt at høre der er flere gode ting end dårligere. Nokia får ikke meget ros i diverse forretninger. Når jeg har spurgt ind til Nokia, så siger de næsten alle sammen at de er lysår bagud og at deres telefoner slet ikke matcher nuværende topmodeller i specifikationer.
                            Er kameraet så dårligt at det er et irritations moment? Eller er det til at leve med?
                            Alt andet lyder jo rigtig godt, men kameraet spiller også en vigtig rolle for mig.
                            Ja altså overvejende positivt og jeg forventer selv at når Pie opdateringen kommer medio December at den så blandt andet byder på forbedring af kameraet, det er der i hvert fald skrevet om.
                            Men vi snakker fin str 5,3" skærm med 1440 x 2560 pixels, 4 GB ram og snapdragon 835 så specs er ok stadigvæk.
                            som sagt er design og feel super lækkert efter min mening og jeg er selv gået fra samsung s9, Mate 10 pro og Oneplus 6.
                            I dagslys tager Nokia fine billeder, men det er i skrivenede stund ikke dens spids kompetence.... dog stadig fine, men ikke på højde med de øvrige top mobiler.
                            Men jeg ville vælge Nokia 8 over alle andre i 2000.- klassen igen

                            Kommenter


                            • #15

                              ville ellers gerne smide et par billeder op men kan ikke rigtigt få dem med

                              Kommenter

                              Arbejder...
                              X