Reklamebanner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

**** Oneplus 6 tråden ****

Slå sammen
X
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Rens alle
nye beskeder

  • Originally posted by John Doe View Post
    Har du adgang til admin-delen på din wifi?


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Ja det mener jeg da at jeg har

    Kommenter


    • Originally posted by keb o View Post

      Ja det mener jeg da at jeg har
      Prøv at se om du kan gå ind og finde den MAC adresse. Så ved du hvad det er din telefon ikke kan komme i kontakt med.

      Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

      John Doe
      Husk at læse vore regler for mobildebat.dk

      Kommenter


      • Sjovt nok, nu gør den det ikke mere, jeg skulle lige bede om hjælp herinde, det hjalp

        Kommenter


        • Ved ikke om det har været oppe at vende. Men hvordan er kamera på op6 vs s9/+
          Tænker video osv.
          Har set masser af video på youtube.. men vil egentlig bare høre jeres mening og holdning.
          Kører pt på Iphone X
          Men skal bruge legetøj udover min Iphone.. ja Lund er tosset ved det godt LOL


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Kommenter


          • Jeg har spurgt om det tidligere men det hjalp ikke at slå standard til, mit problem er at jeg ikke vil bruge galleri appen til billeder og jeg kan sagtens deaktivere den men hvis jeg gerne vil have et nyt profil billede på Facebook så bliver den ved med at vil hente fra galleri appen. Jeg vil kun bruge Google egen foto app, hvis jeg tager billeder ligger de også i begge Apps jeg er ved at blive sindssyg jeg har prøvet alt nogen der har en idé ?

            Kommenter


            • Originally posted by keb o View Post
              Er der en der har et godt bud på denne fejlmeddelse, den kommer ca 1 gang i minuttet
              Kan også være et bluetooth device. De har også mac adresser.

              Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk

              Kommenter


              • Hej Ved ikke om det er det rigtige forum, men hvilken kalender app bruger i på jeres Oneplus 6 ??
                sendt fra min
                Oneplus 6

                Kommenter


                • Originally posted by keb o View Post
                  Er der en der har et godt bud på denne fejlmeddelse, den kommer ca 1 gang i minuttet
                  Jeg har det samme. Jeg mistænker min Saphe, som jeg har i bilen - det skal lige testes en af dagene.

                  Kommenter


                  • Originally posted by motormund View Post
                    Hej Ved ikke om det er det rigtige forum, men hvilken kalender app bruger i på jeres Oneplus 6 ??
                    Den originale??

                    Sendt fra min ONEPLUS A5000 med Tapatalk

                    John Doe
                    Husk at læse vore regler for mobildebat.dk

                    Kommenter


                    • Jeg er vendt tilbage til Android og da jeg kiggede efter kalender app, opdagede jeg at jeg allerede havde købt Digical i tidernes morgen. Den er faktisk ikke tosset og vil jeg gerne anbefale. Den kan nogle ting som Google Kalender app'en ikke kan og omvendt. En af de smarte ting er, at hvis du syntes en anden kalender app har en bedre dialog til oprettelse af aftaler, så kan den indstilles til at bruge den anden app ved oprettelse ny aftale.

                      Kommenter


                      • Så ankom min OP6 Silky White. 22 timer efter bestillingen var lagt. Den er i øjeblikket pakket ind i det medfølgende cover, men vil høre jer om i kan anbefale et af de covers som OP har på deres hjemmeside? Jeg synes personligt deres vinyl er ganske pænt.

                        Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk

                        Kommenter


                        • Originally posted by Soldaten View Post
                          Så ankom min OP6 Silky White. 22 timer efter bestillingen var lagt. Den er i øjeblikket pakket ind i det medfølgende cover, men vil høre jer om i kan anbefale et af de covers som OP har på deres hjemmeside? Jeg synes personligt deres vinyl er ganske pænt.

                          Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk
                          Bestilte du hos OP?


                          Sent from my iPhone using Tapatalk

                          Kommenter


                          • Originally posted by Soldaten View Post
                            Så ankom min OP6 Silky White. 22 timer efter bestillingen var lagt. Den er i øjeblikket pakket ind i det medfølgende cover, men vil høre jer om i kan anbefale et af de covers som OP har på deres hjemmeside? Jeg synes personligt deres vinyl er ganske pænt.

                            Sendt fra min ONEPLUS A6003 med Tapatalk
                            Jeg har købt den orig karbon cover fra oneplus super fedt, Købt i en yousee butik, de havde også sandstone og flip coveret

                            Kommenter


                            • qark6. Nej jeg bestilte den ved Telia da der var 700 mobil rabat plus yderligere 500 rabat ved kampagne.

                              Jeg må lige ned i YouSee og se deres udvalg. Jeg er ikke til carbon looket, men kan da få en fornemmelse af kvaliteten.

                              Kommenter


                              • Originally posted by Soldaten View Post
                                qark6. Nej jeg bestilte den ved Telia da der var 700 mobil rabat plus yderligere 500 rabat ved kampagne.

                                Jeg må lige ned i YouSee og se deres udvalg. Jeg er ikke til carbon looket, men kan da få en fornemmelse af kvaliteten.
                                Det samme gjorde jeg med Telia og sparede 1200 kr
                                købte dog mirror Black

                                Kommenter

                                Arbejder...
                                X