Top banner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre

Forum

Slå sammen

Forum Description

Fora Emner Indlæg Sidste indlæg
Mobildebat.dk | Emner
Debatemner om mobiltelefoni og telebranchen som ikke passer i nedenstående fora.
Emner: 17 Indlæg: 70
Sidste indlæg: Mobil til video
17 70
Langley
Mobil til video
af Langley
Alt om Nokia, Sony Ericsson, Samsung og andre mobiler, som ikke har Android, Windows Phone eller iOS som styresystem.
Emner: 15 Indlæg: 108
Sidste indlæg: Sony Xz premium
15 108
qark6
Sony Xz premium
af qark6
Underfora:
Snak om oplevelser med teleselskaber herunder debat om dækning og problemer.
Emner: 146 Indlæg: 1,324
146 1,324
Android-forum (Google)
Forum om Android, samt enheder med stock Android firmwares/roms. Rootede enheder debatteres i Root forummet.
Emner: 482 Indlæg: 5,225
Sidste indlæg: Oneplus 6 / iPhone x
482 5,225
fwrb4
Oneplus 6 / iPhone x
af fwrb4
Alt om Apps & Widgets til din Android mobil.
Emner: 118 Indlæg: 749
Sidste indlæg: App til at checke spam?
118 749
Om root og ROM-modifikation af Android-mobiler og Android tablets.
Emner: 46 Indlæg: 547
Sidste indlæg: NemID app og root
46 547
PMJ
NemID app og root
af PMJ
Apple forum
Alt om Apple iPhone og iOS-devices.
Emner: 335 Indlæg: 5,208
Sidste indlæg: Skal i have iOS 12 - beta
335 5,208
Alt om apps i App Store.
Emner: 72 Indlæg: 461
Sidste indlæg: Utro mand ?
72 461
andreas
Utro mand ?
af andreas
Info om jailbreak & unlock af iPhone. Heribland spørgsmål om apps/themes og andet hentet under Cydia. Det er ikke tilladt at snakke om warez.
Emner: 9 Indlæg: 112
9 112
Windows Phone Forum
Indlæg om Windows Phone 7 og mobiler som Nokia Lumia, baseret på systemer fra Microsoft.
Emner: 13 Indlæg: 85
Sidste indlæg: Nu dør Lumia-serien
13 85
rjskib
Nu dør Lumia-serien
af rjskib
Alt om programmer, ringetoner og andre ting i WindowsPhone Marketplace
Emner: 5 Indlæg: 21
Sidste indlæg: Transit??
5 21
PMJ
Transit??
af PMJ
Køb og Salg
Her kan du sætte din gamle mobil til salg, bytte den eller købe en brugt.
Emner: 564 Indlæg: 2,735
564 2,735
Underfora:
Tilbehør (58/206)
Her kan du sætte din brugt tablet til salg, købe en, eller bytte den. Som bl.a. iPad - Tablets med Android og lign.
Emner: 13 Indlæg: 33
13 33
Køb, salg eller bytte (brugt) af alt andet end telefoner, tablets og tilbehør.
Emner: 121 Indlæg: 507
121 507
...få andre brugere til at bedømme hvor meget du skal forvente at få for din mobil, tablet eller anden enhed
Emner: 35 Indlæg: 126
35 126
Dem du roligt kan handle med.
Emner: 1 Indlæg: 3
1 3
Dem der er mere tvivlsomme at handle med.
Emner: 0 Indlæg: 0
0 0
Her postes erfaringer med handler.
Emner: 29 Indlæg: 102
29 102
Underfora:
Mobildebat.dk | Diverse
Hjælp til computer, software og styresystemer. Andre emner: Foto/video, fladskærme, internet. Derudover er forummet også om Mobile Routere og mobile datakommunikationsenheder.
Emner: 24 Indlæg: 212
Sidste indlæg: Forslag til mobile router
24 212
Artikler fra Mobilsiden.dk der kan kommenteres.
Emner: 2,233 Indlæg: 3,691
2,233 3,691
Hvad optager dig i dag? Fortæl om dit liv og få hjælp fra andre.
Emner: 50 Indlæg: 288
Sidste indlæg: Kalender App
50 288
ChrisPhn
Kalender App
Dette forum er til al reklame og her må man poste reklame for egne apps, egne hjemmeside og lave reklame for egne produkter. Dog må der ikke laves reklame for hjemmesider som minder om Mobilsiden og dens undersider. Ergo hjemmesider som f.eks laver nyheder om mobilverden og den er dansk er ikke tilladt, derudover skal man klart tilkendegive at man har interesse i hjemmesiden som enten ejer eller ansat. Det er også forbudt at reklamere med noget som strider imod dansk lovgivning (våben, stoffer, hælervarer og lign.) Ved egne apps skal der gøres klart om den er gratis eller koster penge, samt om den skal downloades uden for Play, Appstore eller Windows Store.
Emner: 13 Indlæg: 24
Sidste indlæg: blog om mode til mænd
13 24
heine100
blog om mode til mænd
Her er alle låste salgstråde samt tråde der er mere end et par måneder for gamle
Emner: 0 Indlæg: 0
0 0

Unconfigured Ad Widget

Slå sammen

Unconfigured Ad Widget

Slå sammen
Arbejder...
X