PDA

Vis fuld Version : Nokia 6600 og GPRS?



slehmann
Wed Oct 29, 2003, 11:36
Har lige fået min 6600 - en lækker telefon.

Men når jeg får tilsendt indstillinger til WAP+GPRS fra TDC beder den om en PIN-kode? ("Konfigurationsindstillingers PIN-kode:")

Jeg har så forsøgt manuelt at indtaste forbindelsesoplysningerne, men indtil videre uden held - den ser ud til at connecte, og sender også data, men modtager ikke noget.

Nogen som har haft held med det?

Vig
Wed Oct 29, 2003, 12:09
Jeg havde samme problem igår aftes, men prøvede mig lidt frem og koden er: 1234... det er den ihvertfald med TDC som operatør..

Held og lykke, det bliver sjovt at udveksle meninger om telefonen...

slehmann
Wed Oct 29, 2003, 12:22
Mange tak, det virker fint!

bluesy
Wed Oct 29, 2003, 15:37
Er der nogle af jer der har erfaring med Telmore? hvlken mobil vælger i på deres side under mms?

Dennis

bluesy
Wed Oct 29, 2003, 16:44
hvad med opsætning af MMS til Telmore/TDC?

Dennis

ClubKid
Wed Oct 29, 2003, 18:39
MMS-opsætningen er ikke opdateret på TDC's site endnu, men ringer du ind til deres super-kundeservice, og får en af deres teknikere, sender de dig en til 6600!

Sådan er det i hvert fald med TDC, aner ikke med Tellmore - tror ikke de er hurtigere end TDC...

Theis N.
Wed Oct 29, 2003, 19:20
Bare gør det samme som ClubKid. Ring til TDC og få tilsendt opsætningen. Jeg er 99 % sikker på at det er den samme opsætning med Telmore som med TDC da Telmore kører på TDC's net.

bluesy
Wed Oct 29, 2003, 20:11
Desværre kan hverken Telmore eller TDC hjælpe, inde hos TDC sagde de at de slet ikke havde den opsætning (de vidste ikke jeg var Telmore kunde), så hvis en af jer kan sende den sms man får videre, så vilde det være fedt :-D

Eller evt skrive opsætningen herinde

Dennis

DeeKay
Wed Oct 29, 2003, 20:14
Kan man ikke vidersende de konfigurationsbeskeder man modtager? De ligger jo i indbakken når man får dem... Jeg har SONO, så kan desværre ikke hjælpe...

bluesy
Wed Oct 29, 2003, 20:32
Kan man ikke vidersende de konfigurationsbeskeder man modtager? De ligger jo i indbakken når man får dem... Jeg har SONO, så kan desværre ikke hjælpe...

Jo det kan man, den gemmer dem som sms

Dennis

MichaelK
Wed Oct 29, 2003, 20:43
Er det nogen der ved, hvordan man får 6600 til at etablere forbindelse via TCP/IP istedet for Wap??

Mvh
MichaelK

bgvall
Wed Oct 29, 2003, 20:58
Hølløj er der nogen der har fået MMS til at virke med Telmore og i givet fald hvordan.ingen hos telmore har fået det til og virke hos mig

Bjarne :cry:

tumebone
Thu Oct 30, 2003, 13:00
6600 brugger de samme indstillinger som 3650!! så brug dem