PDA

Vis fuld Version : n3650



taz
Sun Sep 21, 2003, 16:11
jeg har en n3650 som lige pludselig er begyndt at sige fejl. hver gang jeg skal gå ind i den menu hvor man skriver en ny besked så siger den bare programfejl. hvorledes kan dette lade sig gøre? kan man lade en hard reset eller ligende??

kax
Sun Sep 21, 2003, 16:49
jeg tror du er nødt til at gå ind til et servicecenter, med mindre du har en backup af telefonen på din computer...

thdahl
Mon Sep 22, 2003, 18:53
Jeg og en god ven har begge været ude for det samme.... bare ind og få den opdateret... så skulle det være ok igen

taz
Tue Sep 23, 2003, 21:57
jeg har fået den til at virke igen. pudsede bare min memorycard så virkede den igen
tak for hjælpen ellers