PDA

Vis fuld Version : Winterboard problemer.



Sider : [1] 2

SamsungF480
Sun Oct 11, 2009, 22:02
Jeg har idag jailbreaket min ipod touch og har fået cydia og winterboard. Jeg fik downloadet et Mac lockscreen jeg hakker det af (som det eneste der er hakket af) så trykker jeg på home-knappen og den loader og den kommer til lockscreen men intet er sket?
Jeg har gjord det med en masse andre ting en kun det Mac lockscreen?
Jeg vil meget gerne have hjælp da jeg syntes at det er nogle fede muligheder man har efter man har jailbreaket.
(Men det kan jeg jo så ikke.)

confferen
Sun Oct 11, 2009, 22:58
I winterboard, ude til højre er der nogle linjer ud for hver punkt. Har du prøvet at trække user lockscreen op i toppen?

Og til en anden gang så brug det rigtige underforum, hvilket i dette tilfældig er Jailbreak og unlock;)

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 11:28
Jeg var meget i tvivl om hvor jeg skulle placere det henne.
For jailbreak regnede jeg nu mest var noget omkring hvordan man gjorde osv.
Og jeg vile havde sat den i App store. For det er jo en app der er problemer med. Men den er jo ikke hentet fra app store så jeg valgte at placere den i Iphone generelt :)

Der står intet med lock"screen" i nogle af punkterne.
Udover Mac lockscren osv som jeg selv har installeret.
Der er en der dog hedder "User Lock Background" jeg har prøvet at sætte den øverst op og derefter Mac lockscreen som jeg vil anvende hakket dem begge af men intet sker?

confferen
Mon Oct 12, 2009, 11:42
Jeg var meget i tvivl om hvor jeg skulle placere det henne.
For jailbreak regnede jeg nu mest var noget omkring hvordan man gjorde osv.
Og jeg vile havde sat den i App store. For det er jo en app der er problemer med. Men den er jo ikke hentet fra app store så jeg valgte at placere den i Iphone generelt :)

Der står intet med lock"screen" i nogle af punkterne.
Udover Mac lockscren osv som jeg selv har installeret.
Der er en der dog hedder "User Lock Background" jeg har prøvet at sætte den øverst op og derefter Mac lockscreen som jeg vil anvende hakket dem begge af men intet sker?

Jeg kan sådan set godt forstå at du var i tvivl. Der kunne godt stå .. "og Cydia" i beskrivelsen under Jailbreak og unlock..
Har du kigget på Info'en for det pågældende theme? Måske står der lidt om hvordan man aktivere det.

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 12:05
Ja der er intet.
Men hvis din ipod/iphone er jailbreaket så kan du vel hjælpe mig lidt.
For det første da jeg jailbreakede og installerede cydia fik jeg 3 muligheder inde i Cydia:
1. User (Graphical Only)
2. Hacker (+Command Line)
3. Developer (No folters)
Jeg valgte den første User.
Dernæst downloade jeg Winterboard fra Cydia.
Og så downloadede jeg et "FBI Lockscreen" Den er sat som den øverste i Winterboard om som det eneste der er hakket af.
Så trykker jeg på Home-knappen og den loader og så kommer den til lockscreen og intet er sket?
Jeg fatter der simpelhen ikke.

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 12:24
Kan det have noget at gøre med 3.1.2 softwaren?

confferen
Mon Oct 12, 2009, 12:43
Kan det have noget at gøre med 3.1.2 softwaren?

Måske. Men nu er det vel ikke et batteri lockscreen theme?

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 15:26
Nej nej.
Men kender du en der har meget styr på sådan nogle ting?
Det lyder som om du har okay styr på det men har måske ikke lige oplevet denne fejl.
Kender du en jeg kan spørge som har styr på winterboard?

confferen
Mon Oct 12, 2009, 16:03
Nej nej.
Men kender du en der har meget styr på sådan nogle ting?
Det lyder som om du har okay styr på det men har måske ikke lige oplevet denne fejl.
Kender du en jeg kan spørge som har styr på winterboard?

Nej det har jeg nemlig ikke lige oplevet. Men måske protoZ, Whooper eller MarkB kan hjælpe..

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 16:08
Okay tak for det.
Det er nu første gang jeg har oplevet at ingen kan løse mit problem herinde på Mobildebat :)
Syntes nu også selv det er et meget besynderligt problem.

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 17:40
Problemet er næsten løst.
Her er en video over mit problem: [Only registered and activated users can see links]
så det ser ud til jeg ikke er den eneste.
Jeg forstår ikke en brik af det de skriver i comment.
Og gt "google translate" giver ingen mening.
En der kan hjælpe mig hvad jeg skal gøre?
Undskyld hvis jeg er til besvær.

protoZ
Mon Oct 12, 2009, 19:14
Prøv at kør jailbreak delen igen og opdater Cydia 100% inden du installere noget andet.

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 19:17
Jeg forstår ikke helt.
Jeg skal altså jailbreake igen?
Og hvordan opdatere jeg Cydia?

protoZ
Mon Oct 12, 2009, 19:21
Jeg skal altså jailbreake igen?

Det jeg skrev :)



Og hvordan opdatere jeg Cydia?
Det kommer den selv op med hvis der er en update (en popup)

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 19:24
Så jeg skal altså jailbreake igen som jeg gør med BlackRa1n.
Og skal ikke gendanne først og derefter jailbreake bare jailbreake igen.
Og hvordan skal jeg opdatere Cydia?

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 19:25
ups troede ikke jeg havde sendt de andre.
Okay tusind tak for hjælpen.
Har du selv prøvet det eller?

protoZ
Mon Oct 12, 2009, 19:27
ups troede ikke jeg havde sendt de andre.
Okay tusind tak for hjælpen.
Har du selv prøvet det eller?
nej har ikke prøvet det nej...Kravlede bare lige nogle sider igennem og dette var hvad som havde virket for nogle umildbart.
Eneste bud jeg har

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 19:38
okay så jeg prøver lige at jailbreake håber så du kan hjælpe mig derfra.

SamsungF480
Mon Oct 12, 2009, 19:53
Nu har jeg jailbreaket min ipod igen og lavet en "complete upgrade"
Men det samme sker stadig.

protoZ
Mon Oct 12, 2009, 19:56
..Fisk :-/