PDA

Vis fuld Version : GPS problem i 3.0



BTK70
Fri Jul 03, 2009, 12:32
Hej

Har lige fundet ud af, at jeg også har dette problem - http://mobil.nu/ArticlePages/200907/03/20090703012241_MDK640/20090703012241_MDK640.dbp.asp

Hvad siger I? - er det noget I kender til?

yakken
Fri Jul 03, 2009, 20:01
Min finder positionen nogenlunde indenfor 10 m, men cirklen der angiver usikkerhed er noget større end tidligere.

Plaj
Fri Jul 03, 2009, 21:45
Min viser ca 150m forkert :-(

peter321
Sat Jul 04, 2009, 8:00
Min er ret præcis, har ikke oplevet problemer

mrvaya
Sat Jul 04, 2009, 10:16
har desværre også problemer - mindre præcis og opdaterer ikke så godt under kørsel

Enur
Sat Jul 04, 2009, 11:14
Min er lige så præcis som før! Ikke nogen ændring der er værd at notere!

---=[ZEA]=---
Sat Jul 04, 2009, 13:01
min er også 150 - 200 m ved siden af

mrvaya
Sun Jul 05, 2009, 13:28
Nu har jeg testet gps'en igen under kørsel og den er mildest talt under al kritik - den opdaterer kun plukvis - og meget sjældent - vi endte derfor med at køre alt for langt førend telefonen sprang frem på kortet. Sjovt nok virkede min kammerats iPhone fint med 3.0 - og der gik det op for mig hvor skidt min er.
Mon der kommer en opdatering, der løser det problem - og hvorfor er det ikke alle som har problemet??

Plaj
Sun Jul 05, 2009, 19:17
Nu har min rettet sig, er meget præcis igen, mærkeligt....

MarkB
Sun Jul 05, 2009, 19:34
Min rammer dejlig præcist..

Og jeg har sat min op fra ny af :)
Hvis det måske gør en forskel :P

Plaj
Sun Jul 05, 2009, 19:42
Har jeg også gjort, så er det jo nok derfor det virker igen :mrgreen:

mrvaya
Sun Jul 05, 2009, 21:53
Hvordan får jeg lagt softwaren ind påny men så alle programmer og data stadig er der?

AJ
Mon Jul 06, 2009, 17:46
Jeg havde også problemer med gps´en efter opdatering til 3,0 både google maps, og navigon kunne ikke få signal, efter at ha prøvet næsten alt, slettede jeg alt mit musik, den var næsten fuldt helt op, så virkede det igen, så det er sikkert noget med hukommelsen at gøre.

mrvaya
Mon Jul 06, 2009, 21:24
Jeg har slet ikke musik på telefonen og dermed rigelig med hukommelse, så det kan i hvert fald ikke udelukkende være det.

mrvaya
Thu Jul 09, 2009, 10:41
Jeg har nu prøvet at gendanne til en backup for at se om det skulle hjælpe - men det gjorde det ikke. Måske hvis der gendannes som en ny iPhone!? Ved dog ikke om jeg så stadig kan sync'e programmerne tilbage fra iTunes?

wormie_dk
Thu Jul 09, 2009, 11:43
Du kan sagtens synce programmerne tilbage selv om du gendanner som ny. Dine programmer er tilknyttet din itunes konto ikke din specifikke telefon. I princippet kan du lægge dine programmer ind på op til 5 iphones så længe de synkroniserer med samme konto.

mrvaya
Thu Jul 09, 2009, 17:49
Ok. Det må jeg prøve snarest muligt. Kan ikke passe at gps'en skal være så dårlig pga os 3.0