PDA

Vis fuld Version : Kan ikke komme på 3menu!



NOLF
Sat May 01, 2004, 1:40
Hejsa

Jeg har lige fået min NEC e616 i dag og er indtil nu helt vild med den. Der er bare en ting som irriterer mig lidt, jeg kan ikke komme på 3menuen, med mit 3sølv abonnement. Jeg bor I horsens og der er derfor ikke 3 dækning her, men sælgeren i Århus sagde jeg sagtens kunne bruge 3menuen alligevel, men bare med lavere hastighed.

Har i nogle forslag? Jeg har set tråden med en gut som havde samme problem og prøvet det samme, men jeg kan alligevel ikke komme på!

På forhånd tak
koxx

g_man
Sat May 01, 2004, 6:11
du burde oz komme på?
og du ved godt at det den 3kantede tast ik?

den er lige blevet fornyet, og der har været udfald.

NOLF
Sat May 01, 2004, 10:25
Jo jeg bruger den trekantede tast og har 2 grønne prikker osv, men det hjælper ikke :(