PDA

Vis fuld Version : 3g/n95 spørgsmål



Funkylunk
Thu May 17, 2007, 9:50
FIk min N95 fra 3 igår..
da jeg sad og legede lidt med den, undrede jeg mig over over, at under signalstyrken var der et 3 med pile under sig i hver retning, og ikke bare alm. 3G ..
fandt så ud af at 3 med de 2 pile under sig, betød en palledataforbindelse var aktiv.
Når jeg så vil afbryde forbindelsen går der 2 sekunder og så opretter den forbindeldse igen..?
Er det meningen den skal gøre det, eller? :)

Ellers alt for nice telefon ! :D

knudsen81
Thu May 17, 2007, 9:58
FIk min N95 fra 3 igår..
da jeg sad og legede lidt med den, undrede jeg mig over over, at under signalstyrken var der et 3 med pile under sig i hver retning, og ikke bare alm. 3G ..
fandt så ud af at 3 med de 2 pile under sig, betød en palledataforbindelse var aktiv.
Når jeg så vil afbryde forbindelsen går der 2 sekunder og så opretter den forbindeldse igen..?
Er det meningen den skal gøre det, eller? :)

Ellers alt for nice telefon ! :D
Jeg ved så ikke om det er det samme som på min s710, da er den logget på nettet heletiden da jeg bruger exchange, vis jeg går ind og slukker for mit gprs så logger den på igen efter 2 sek da den bruger forbindelsen.

Jeg mener også at ved 3 da er 3g aktiv hele tiden

Frederik_bm
Thu May 17, 2007, 10:06
ved min er der ikke altid 3G på8-)

men jge kan ikke lave videosamtaler:roll:

har hørt det er fordi jeg skal bo i en større by:x

Funkylunk
Thu May 17, 2007, 10:09
Jeg kan netop ikke lave video-opkald når min forbindelse er aktiv :S ? ? ?

Funkylunk
Thu May 17, 2007, 14:18
Nogen der har en idé om hvad jeg kan gøre for at stoppe det?