PDA

Vis fuld Version : N95 Remotecontrole på headset viker ik.



Nikpet
Sat May 12, 2007, 14:08
Hej
Jeg vil lige høre om jeg er den eneste som ikke kan få remotecontrollen på headsettet til at virke?.

Selve headsettet er der lyd igennem. Men jeg kan ikke bruge funktionerne som skrue op og ned, skifte nummer osv.

Gør jeg noget galt?



NikPet

soerenp
Sat May 12, 2007, 15:48
havde samme prob. på min opdaterede N73. Skulle bare have lagt en station ind i radioen, så var den hjemme. Kumme evt. være samme med en N95.

Nikpet
Sat May 12, 2007, 16:28
Det virkede desværre ikke.
Remoten virkede heller ikke før jeg havde opdateret

The Boss
Sat May 12, 2007, 16:29
Min remote fungere fin nok. Der virker alle knapperne. Det er ikke fordi du har glemt og låse det op?
Der er en lille tasteturlås på siden af remoten. Prøv det.

Nikpet
Sat May 12, 2007, 18:00
det er desværre ikke defor :(

Tror den er defekt, Smutter lige forbi tdc på mandag