Top Banner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen
1 af 2 < >

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
2 af 2 < >

Tapatalk opdatering

Hej brugere af Mobildebat og Tapatalk.

Vi vil gøre opmærksom på at vi opdaterer Tapatalk plugin, så det er opdateret i forhold til GDPR.

Tapatalk opdaterer også deres apps, så det er vigtigt i får opdateret appen på jeres telefon, så den er fuldt opdateret.

På vegne af Mobildebat og admin-teamet
Apollo14dk
Se mere
Se mindre
  • Filter
  • Tid
  • Vis
  • New Topics
Rens alle
nye beskeder
No content found
Show More
  • Filter
  • Tid
  • Vis
  • New Topics
Rens alle
nye beskeder
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Vejviser Emner Indlæg Sidste indlæg
Mobildebat.dk | Emner
Debatemner om mobiltelefoni og telebranchen som ikke passer i nedenstående fora.
Emner: 2 Indlæg: 12
2 12
Alt om Nokia, Sony Ericsson, Samsung og andre mobiler, som ikke har Android, Windows Phone eller iOS som styresystem.
Emner: 15 Indlæg: 108
Sidste indlæg: Sony Xz premium
15 108
qark6
Sony Xz premium
af qark6
Underfora:
Snak om oplevelser med teleselskaber herunder debat om dækning og problemer.
Emner: 138 Indlæg: 1,277
138 1,277
Android-forum (Google)
Forum om Android, samt enheder med stock Android firmwares/roms. Rootede enheder debatteres i Root forummet.
Emner: 441 Indlæg: 4,791
441 4,791
Alt om Apps & Widgets til din Android mobil.
Emner: 110 Indlæg: 720
Sidste indlæg: Nemid's nøgle app
110 720
PMJ
Nemid's nøgle app
af PMJ
Om root og ROM-modifikation af Android-mobiler og Android tablets.
Emner: 44 Indlæg: 529
Sidste indlæg: NemID app og root
44 529
PMJ
NemID app og root
af PMJ
Apple forum
Alt om Apple iPhone og iOS-devices.
Emner: 316 Indlæg: 4,917
Sidste indlæg: Skal i have iOS 12 - beta
316 4,917
Alt om apps i App Store.
Emner: 71 Indlæg: 454
Sidste indlæg: Bækreftelse min r**
71 454
Info om jailbreak & unlock af iPhone. Heribland spørgsmål om apps/themes og andet hentet under Cydia. Det er ikke tilladt at snakke om warez.
Emner: 8 Indlæg: 108
8 108
Windows Phone Forum
Indlæg om Windows Phone 7 og mobiler som Nokia Lumia, baseret på systemer fra Microsoft.
Emner: 13 Indlæg: 85
Sidste indlæg: Nu dør Lumia-serien
13 85
rjskib
Nu dør Lumia-serien
af rjskib
Alt om programmer, ringetoner og andre ting i WindowsPhone Marketplace
Emner: 5 Indlæg: 21
Sidste indlæg: Transit??
5 21
PMJ
Transit??
af PMJ
Køb og Salg
Her kan du sætte din gamle mobil til salg, bytte den eller købe en brugt.
Emner: 539 Indlæg: 2,643
539 2,643
Underfora:
Tilbehør (56/204)
Her kan du sætte din brugt tablet til salg, købe en, eller bytte den. Som bl.a. iPad - Tablets med Android og lign.
Emner: 12 Indlæg: 32
12 32
Køb, salg eller bytte (brugt) af alt andet end telefoner, tablets og tilbehør.
Emner: 117 Indlæg: 496
117 496
...få andre brugere til at bedømme hvor meget du skal forvente at få for din mobil, tablet eller anden enhed
Emner: 34 Indlæg: 123
34 123
Dem du roligt kan handle med.
Emner: 1 Indlæg: 3
1 3
Dem der er mere tvivlsomme at handle med.
Emner: 0 Indlæg: 0
0 0
Her postes erfaringer med handler.
Emner: 29 Indlæg: 102
29 102
Underfora:
Mobildebat.dk | Diverse
Hjælp til computer, software og styresystemer. Andre emner: Foto/video, fladskærme, internet. Derudover er forummet også om Mobile Routere og mobile datakommunikationsenheder.
Emner: 22 Indlæg: 202
Sidste indlæg: Wifi extender
22 202
renehn
Wifi extender
af renehn
Artikler fra Mobilsiden.dk der kan kommenteres.
Emner: 1,950 Indlæg: 3,397
1,950 3,397
Hvad optager dig i dag? Fortæl om dit liv og få hjælp fra andre.
Emner: 46 Indlæg: 268
Sidste indlæg: STRAVA Sprog problem
46 268
Dette forum er til al reklame og her må man poste reklame for egne apps, egne hjemmeside og lave reklame for egne produkter. Dog må der ikke laves reklame for hjemmesider som minder om Mobilsiden og dens undersider. Ergo hjemmesider som f.eks laver nyheder om mobilverden og den er dansk er ikke tilladt, derudover skal man klart tilkendegive at man har interesse i hjemmesiden som enten ejer eller ansat. Det er også forbudt at reklamere med noget som strider imod dansk lovgivning (våben, stoffer, hælervarer og lign.) Ved egne apps skal der gøres klart om den er gratis eller koster penge, samt om den skal downloades uden for Play, Appstore eller Windows Store.
Emner: 11 Indlæg: 22
11 22
Her er alle låste salgstråde samt tråde der er mere end et par måneder for gamle
Emner: 0 Indlæg: 0
0 0

Sidste nye tråde

Slå sammen

Hvad sker der

Slå sammen

Der er i øjeblikket 83 brugere online. 4 medlemmer og 79 gæster.

Højeste antal brugere online var 557 klokken 23:16 den 31-03-18.

Statistik

Slå sammen

Emner: 4,223   Indlæg: 21,257   Medlemmer: 44,609   Aktive medlemmer: 270
Sig velkommen til vores nyeste medlem, PederNielsen.

Left banner

Slå sammen

Top Aktive Brugere

Slå sammen

There are no top active users.

Right banner

Slå sammen

I dag fejrer disse fødselsdag:

Slå sammen

Reklamebanner

Slå sammen
Arbejder...
X