Top Banner

Slå sammen

Bekendtgørelse

Slå sammen

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Mobilbasen ApS udbyder en række hjemmesider og tjenester herunder:

Mobilsiden.dk

Mobilpriser.dk

Mobildebat.dk

Frisms.nu

Disse ejes og administreres af:

Mobilbasen ApS
Ballerupvej 62
3500 Værløse
Tlf.: 88826230
Mail: brugerservice@mobilsiden.dk

Cookiepolitik
På Mobilbasen ApS bruger vi cookies for at indsamle statistik om din brug af siden, som hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen.

Indsamling af oplysninger

Mobilbasen ApS indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på Mobilbasen ApS sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Mobilbasen ApS indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smartphone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår du cookies

I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem.

Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Mobilbasen ApS benytter dine personlige oplysninger til at gøre vores annoncer mere målrettet for dig på vores sider. Oplysninger om din internet-adfærd – via cookies – benyttes først og fremmest til at gøre vores website mere brugervenligt. Andre cookies påvirker, hvornår du bliver eksponeret for annoncer, når du surfer på andre websites.

Cookies

Google Analytics

OpenX

AdForm

Disqus

PageFair

Facebook Social Plugins

AppNexus


Disse udbydere lægger alle cookies på Mobilbasen ApS sites for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik
Sådan registrerer vi dine oplysninger, derfor har vi brug for at gemme dem og sådan håndterer vi dem.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. priser på Mobilpriser.dk og Frisms.nu -Oplysninger som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af en profil på Mobildebat.dk eller Frisms.nu, f.eks navn, e-mail-adresse, telefonnummer, adresse, køn, fødselsdato.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Når du registrerer dig hos Mobilbasen ApS igennem køb, med navn, køn, alder, telefonnummer og/eller e-mail, gemmer vi oplysningerne af hensyn til bogføringsloven. Perioden vi gemmer dine data afhænger af hvilken type data der er tale om og hvad vores lovhjemmel er til at behandle de pågældende data.

Fælles for alle typer data er, at dine data bliver slettet i det øjeblik, vi ikke længere har en lovlig grund til at behandle dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Mobilbasen ApS, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser. Mobilbasen ApS giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Mobilbasen ApS har lov til at videregive personlige oplysninger til at efterleve lovkrav. Mobilbasen ApS kan videregive personlige oplysninger for at reagere på påstande om, at indhold krænker andres rettigheder eller i forbindelse med straffesager. Anmodning om oplysninger af denne art skal rettes skriftligt til Mobilbasen ApS på følgende e-mail-adresse: brugerservice@mobilsiden.dk.

Oplysningerne udleveres kun ved henvendelse fra offentlige myndigheder som politi, domstol eller datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mobilbasen ApS, skal du rette henvendelse hos Mobilbasen ApS. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU’s Persondataforordning og Databeskyttelsesloven.


Dato: 30.05.2018
Se mere
Se mindre
  • Filter
  • Tid
  • Vis
  • New Topics
Rens alle
nye beskeder
No content found
Show More
  • Filter
  • Tid
  • Vis
  • New Topics
Rens alle
nye beskeder
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Vejviser Emner Indlæg Sidste indlæg
Mobildebat.dk | Emner
Debatemner om mobiltelefoni og telebranchen som ikke passer i nedenstående fora.
Emner: 25 Indlæg: 104
Sidste indlæg: Mobil tag
25 104
dieseldk
Mobil tag
Alt om Nokia, Sony Ericsson, Samsung og andre mobiler, som ikke har Android, Windows Phone eller iOS som styresystem.
Emner: 16 Indlæg: 110
16 110
Underfora:
Snak om oplevelser med teleselskaber herunder debat om dækning og problemer.
Emner: 148 Indlæg: 1,360
148 1,360
Android-forum (Google)
Forum om Android, samt enheder med stock Android firmwares/roms. Rootede enheder debatteres i Root forummet.
Emner: 508 Indlæg: 5,500
Sidste indlæg: ****Mate 20 Pro tråden****
508 5,500
Alt om Apps & Widgets til din Android mobil.
Emner: 121 Indlæg: 788
121 788
Om root og ROM-modifikation af Android-mobiler og Android tablets.
Emner: 46 Indlæg: 549
Sidste indlæg: NemID app og root
46 549
Lodberg
NemID app og root
af Lodberg
Apple forum
Alt om Apple iPhone og iOS-devices.
Emner: 356 Indlæg: 5,514
356 5,514
Alt om apps i App Store.
Emner: 73 Indlæg: 466
Sidste indlæg: Google Maps
73 466
P.Lasse
Google Maps
af P.Lasse
Info om jailbreak & unlock af iPhone. Heribland spørgsmål om apps/themes og andet hentet under Cydia. Det er ikke tilladt at snakke om warez.
Emner: 9 Indlæg: 114
9 114
Windows Phone Forum
Indlæg om Windows Phone 7 og mobiler som Nokia Lumia, baseret på systemer fra Microsoft.
Emner: 13 Indlæg: 85
Sidste indlæg: Nu dør Lumia-serien
13 85
rjskib
Nu dør Lumia-serien
af rjskib
Alt om programmer, ringetoner og andre ting i WindowsPhone Marketplace
Emner: 5 Indlæg: 21
Sidste indlæg: Transit??
5 21
PMJ
Transit??
af PMJ
Køb og Salg
Her kan du sætte din gamle mobil til salg, bytte den eller købe en brugt.
Emner: 576 Indlæg: 2,773
576 2,773
Underfora:
Tilbehør (59/207)
Her kan du sætte din brugt tablet til salg, købe en, eller bytte den. Som bl.a. iPad - Tablets med Android og lign.
Emner: 13 Indlæg: 33
13 33
Køb, salg eller bytte (brugt) af alt andet end telefoner, tablets og tilbehør.
Emner: 122 Indlæg: 516
122 516
...få andre brugere til at bedømme hvor meget du skal forvente at få for din mobil, tablet eller anden enhed
Emner: 35 Indlæg: 126
35 126
Dem du roligt kan handle med.
Emner: 1 Indlæg: 3
1 3
Dem der er mere tvivlsomme at handle med.
Emner: 0 Indlæg: 0
0 0
Her postes erfaringer med handler.
Emner: 29 Indlæg: 102
29 102
Underfora:
Mobildebat.dk | Diverse
Hjælp til computer, software og styresystemer. Andre emner: Foto/video, fladskærme, internet. Derudover er forummet også om Mobile Routere og mobile datakommunikationsenheder.
Emner: 25 Indlæg: 227
25 227
Artikler fra Mobilsiden.dk der kan kommenteres.
Emner: 2,407 Indlæg: 3,873
2,407 3,873
Hvad optager dig i dag? Fortæl om dit liv og få hjælp fra andre.
Emner: 51 Indlæg: 290
Sidste indlæg: Vejret på minfødselsdag
51 290
Dette forum er til al reklame og her må man poste reklame for egne apps, egne hjemmeside og lave reklame for egne produkter. Dog må der ikke laves reklame for hjemmesider som minder om Mobilsiden og dens undersider. Ergo hjemmesider som f.eks laver nyheder om mobilverden og den er dansk er ikke tilladt, derudover skal man klart tilkendegive at man har interesse i hjemmesiden som enten ejer eller ansat. Det er også forbudt at reklamere med noget som strider imod dansk lovgivning (våben, stoffer, hælervarer og lign.) Ved egne apps skal der gøres klart om den er gratis eller koster penge, samt om den skal downloades uden for Play, Appstore eller Windows Store.
Emner: 13 Indlæg: 24
Sidste indlæg: blog om mode til mænd
13 24
heine100
blog om mode til mænd
Her er alle låste salgstråde samt tråde der er mere end et par måneder for gamle
Emner: 0 Indlæg: 0
0 0

Sidste nye tråde

Slå sammen

Hvad sker der

Slå sammen

Der er i øjeblikket 24 brugere online. 1 medlemmer og 23 gæster.

Højeste antal brugere online var 557 klokken 00:16 den 01-04-18.

Statistik

Slå sammen

Emner: 4,891   Indlæg: 23,539   Medlemmer: 44,664   Aktive medlemmer: 255
Sig velkommen til vores nyeste medlem, kltømren.

Left banner

Slå sammen

Top Aktive Brugere

Slå sammen

There are no top active users.

Right banner

Slå sammen

I dag fejrer disse fødselsdag:

Slå sammen

Reklamebanner

Slå sammen
Arbejder...
X